Κάποιος να τους φυλάει. Εκλεψαν 15.000 ευρώ μέσα σε αστυνομικό τμήμα

Κάποιος να τους φυλάει. Εκλεψαν 15.000 ευρώ μέσα σε αστυνομικό τμήμα

«Εκανε φτερά» μέσα από το συρτάρι αστυνομικού τμήματος ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.  Βρισκόταν σε μέρος όπου προφανώς μόνο όσοι υπηρετούν σε αυτό το αστυνομικό τμήμα γνώριζαν.

Η περίεργη αυτή υπόθεση κλοπής μέσα από αστυνομικό τμήμα ερευνάται από την ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα, ένας αστυνομικός που υπηρετεί σε τμήμα ασφαλείας των βορείων προαστίων κατήγγειλε ότι άγνωστοι πήραν μέσα από ένα συρτάρι το ποσό των 15.000 ευρώ. 
Με την υπόθεση ασχολείται η υποδιεύθυνση ασφαλείας βορειοανατολικής Αττικής. 

Διενεργούνται ανακρίσεις προκειμένου να εντοπιστεί ο ακριβής χρόνος της κλοπής, ο τρόπος της κλοπής και φυσικά ο ένοχος.

Σύμφωνα με την Μίνα Καραμήτρου, ο αστυνομικός είχε βάλει 15.000 ευρώ, δικά του χρήματα, για ασφάλεια, στο συρτάρι του γραφείου του. Το κλείδωσε και κλειδί είχε μόνο αυτός. Πήγε χθες να κάνει έλεγχο και δεν τα βρήκε, ενώ όπως καταγγέλλει δεν υπήρχαν και ίχνη παραβίασης.

 
Κατέφυγε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας βορειοανατολικής Αττικής και το κατήγγειλε, ενώ στο συμβάν ενεπλάκη και το εγκληματολογικό. Οι Αρχές εξετάζουν από το πιο απλό σενάριο, να μην μπήκαν ποτέ τα χρήματα εκεί, μέχρι το πιο ακραίο και πιο σοβαρό, να εκλάπησαν μέσα από αστυνομικό τμήμα.

Η υποδιεύθυνση ασφαλείας βορειοανατολικής Αττικής εξετάζει το συμβάν και σύντομα θα υπάρχουν απαντήσεις σ' αυτήν την ομολογουμένως πρωτοφανή κι ασυνήθιστη υπόθεση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα