Στην τελική ευθεία η έρευνα για τον δεύτερο ηθοποιό

Η επώνυμη καταγγελία του Δημήτρη Ανθή προκάλεσε την έναρξη προκαταρκτικής έρευνας εις βάρος γνωστού ηθοποιού ο οποίος, φέρεται να έπαιζε το ρόλο του αλιευτή, για λογαριασμό του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του, χαρακτηρίζει αβάσιμο το περιεχόμενο της καταγγελίας.
«Σήμερα μεταβήκαμε στο αστυνομικό τμήμα και λάβαμε αντίγραφα της δικογραφίας. Η επίσημη θέση του εντολέως μου είναι ότι τα καταγγελλόμενα και όσα περιβάλλονται στη υποβληθείσα έγκλιση είναι στην ουσία αβάσιμα.»

Ο 37χρονος γνωστός πρωταγωνιστής, δεύτερος ηθοποιός μετά τον Δημήτρη Λιγνάδη, έχει μηνυθεί για βιασμό από τον συνάδελφό του Δημήτρη Άνθη, ενώ φέρεται να εμπλέκεται και στην δημόσια καταγγελία του Νίκου Σ., που τον τοποθετεί στην θέση του θύματος.

«Ταυτοποίησα με τον δικηγόρο του Νίκου Σ. το πρόσωπο και το δεύτερο άτομο όντως είναι αυτός που έκανε ό,τι έκανε σε μένα.»

Ο Δημήτρης Άνθης κατήγγειλε επίσημα στις Αρχές ότι ο 37χρονος τον κακοποίησε σεξουαλικά τον Μάιο του 2006. Εκείνη την περίοδο ο φερόμενος ως θύτης αλλά και το θύμα ήταν 22 ετών.

«Φοβάμαι ακόμα φοβάμαι όταν γύρισα σπίτι μετά την καταγγελία φοβήθηκα μήπως θα βρω τον μπελά μου.»

Ο δικηγόρος του μηνυόμενου ηθοποιού μιλώντας στο LIVE NEWS υποστηρίζει πάντως πως ο πελάτης του με τον καταγγέλλοντα γνωρίζονταν και είχαν προσχωρήσει σε συναινετική συνεύρεση.

«Ναι βεβαίως και τον γνώριζε. Δεν είναι ότι δεν τον γνώριζε. Μιλάμε για ένα περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα κι αποτελεί μια συνεύρεση μεταξύ δύο ενηλίκων εν πλήρει συνειδήσει προσώπων. Τώρα από εκεί και πέρα γιατί έχει επιλεγεί αυτή η οδός της καταγγελίας, αυτό το αφήνουμε προς το παρόν στην κρίση τη δική σας και του κόσμου.»

Ο 37χρονος ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό σίριαλ. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου το 2016, μεταξύ άλλων είχε ως καθηγητή τον Δημήτρη Λιγνάδη. Η ψυχολογική του κατάσταση σήμερα είναι άσχημη μετά και τις αποκαλύψεις για τον ίδιον αλλά και για τον φίλο και δάσκαλο του Δημήτρη Λιγνάδη.

Προφανώς επηρεασμένος έχει ήδη απωλέσει μια σειρά συνεργασιών λόγω της καταγγελίας. Αυτόν τον έχει στεναχωρήσει δηλαδή με επώνυμη καταγγελία, οι συνέπειες για τον ίδιο είναι δυσβάσταχτες.

Στα χέρια του 37χρονου ηθοποιού βρίσκεται η δικογραφία και δηλώνει διαθέσιμος όποτε τον καλέσουν οι εισαγγελικές αρχές.

Ο Δημήτρης Άνθης κατέθεσε χθες στο πλαίσιο της προανάκρισης. Επανέλαβε όσα έχει πει και δημοσίως… Και σήμερα ο φερόμενος ως δράστης κλήθηκε για απολογία. Ζήτησε και πήρε προθεσμία ως την Πέμπτη. Όταν δώσει τις εξηγήσεις του, ο φάκελος θα επιστρέφει στον Εισαγγελέα που θα αποφασίσει την ποινική μεταχείριση του δράστη. Μέχρι την Παρασκευή αναμένονται νεώτερα για την όποια δικαστική εξέλιξη του ζητήματος.

mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα