Κούγιας: Παρέλαβα τα αντίγραφα της δικογραφίας - τηλεγράφημα. Έχω δοκιμάσει μία έκπληξη

Κούγιας: Παρέλαβα τα αντίγραφα της δικογραφίας - τηλεγράφημα. Έχω δοκιμάσει μία έκπληξη
Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-shop Greenweb

O δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, όπου παρέλαβε, όπως καταγγέλλει μια δικογραφία - τηλεγράφημα, έκανε δηλώσεις  εξερχόμενος από την εισαγγελία πρωτοδικών .

Ο ποινικολόγος γνωστοποίησε ότι μόλις διαβάσει τη δικογραφία θα τοποθετηθεί δημόσια για το αν αναλάβει ή όχι την υπόθεση

Ο κ. Κούγιας αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις για το εάν δέχεται απειλές η οικογένειά του μετά την ανάληψη της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη και αποχώρησε.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε και το σχετικό βίντεο:

Παρέλαβα τα αντίγραφα της δικογραφίας και ήδη έχω δοκιμάσει μία έκπληξη. Πρόκειται για μία δικογραφία τηλεγράφημα, με ελάχιστα στοιχεία, που δεν τα έχω διαβάσει. Περίμενα να έχω στα χέρια μου μία δικογραφία γεμάτη από στοιχεία, καταθέσεις, μαρτύρων, θυμάτων.

Πραγματικά είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για μένα, γιατί αυτά που άκουγα αυτές τις ημέρες, περί υπάρξεως μαρτύρων, είναι μόνο φήμη.

Θέλω να σου πω ότι, με πολύ περίσκεψη απέναντι σε ό,τι σημαίνει η προσωπική μου καριέρα αυτά τα πενήντα χρόνια και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό που παρακολουθεί αυτήν την υπόθεση, θέλω να σας πω ότι, μόλις διαβάσω τη δικογραφία, με δημόσια δήλωσή μου θα τοποθετηθώ εάν θα αναλάβω επίσημα την υπεράσπιση αυτού του μέχρι πριν από λίγες ημέρες διακεκριμένου σκηνοθέτη, κορυφαίου ηθοποιού και καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδος.

Κούγιας: Στόχος η Μενδώνη που τα έβαλε με κυκλώματα. Θύμα πλεκτάνης ο Λιγνάδης

 

Δείτε ακόμα