Λαμία: Πρόστιμο 300 ευρώ σε γιαγιά - Πουλούσε λαχανικά από τον κήπο της

Λαμία: Πρόστιμο 300 ευρώ σε γιαγιά - Πουλούσε λαχανικά από τον κήπο της

Η ζωή έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο στην 80χρονη γυναίκα. Έχασε σε τρία διαφορετικά τροχαία τα δύο παιδιά της και αργότερα τον εγγονό της.

Τα τελευταία χρόνια η ηλικιωμένη βγαίνει σχεδόν καθημερινά στην πλατεία Πάρκου, μπροστά στην εθνική τράπεζα, πουλώντας προϊόντα από τον κήπο της. «Δεν το κάνω για τα χρήματα. δεν θέλω να πουλάω. Απλά θέλω να βγαίνω έξω. να βλέπω κόσμο για να μην τρελαθώ…», λέει.

Σήμερα στην ηλικιωμενη έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στο σημείο ήταν και μια γυναίκα η οποία είχε κάνει καταγγελία στους αστυνομικούς ότι η γιαγιά δεν έχει άδεια για τα πράγματα που πουλάει και επέμενε να της κόψουν κλήση!

«Μου είπαν αύριο θα με ξαναγράψουν αν έρθω. Δεν θέλω να πουλήσω, θέλω να βγαίνω έξω. Μου είπαν οι γιατροί να βγαίνω για να μην πάρω ψυχοφάρμακα και πάω στο ψυχιατρείο. Μόνη μου έρχομαι εδώ με το αστικό. Ποιος θα με φέρει;», αναφέρει.

Η ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τα δυο παιδιά της και πρόσφατα τον 27χρονο εγγονό της, που σκοτώθηκε στη Λαμία με μηχανή. Και οι τρεις, παιδιά και εγγονός σκοτώθηκαν σε τροχαία.

Ο πρώτος γιος της χαροκαμένης γυναίκας σε ηλικία 16 ετών καταπλακώθηκε από τρακτέρ στις Βαρδάτες.Ο δεύτερος γιος της σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο στα Καμένα Βούρλα που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ο 42χρονος τότε Κώστας Μανανάς οδηγούσε το βαν που έπεσε πάνω στο σταθμευμένο βυτιοφόρο και είχε εξαϋλωθεί από την έκρηξη. Ο 27χρονος εγγονός της, Γιώργος Μανανάς, σκοτώθηκε στις 15/12/17 έξω από τη Λαμία, όταν η μηχανή που μόλις είχε αγοράσει, «καρφώθηκε» σε αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου επιχείρησε αναστροφή.

Η ηλικιωμένη δεν άντεξε τον χαμό του εγγονού της και έκανε απόπειρα αυτοκτονίας πίνοντας φυτοφάρμακο στο νεκροταφείο. Εντοπίστηκε από περαστικούς και μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ κατάφεραν να τη σώσουν.

«Δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από σκοτωμένους. Δεν τη θέλω τη ζωή….», λέει με δάκρυα στο LamiaReport.gr και τονίζει πως οι γιατροί της είπαν να βγαίνει έξω και να «βλέπει κόσμο για να ξεχνάει».

LamiaReport

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα