Υπόθεση Βαλυράκη: Τι δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές

Υπόθεση Βαλυράκη: Τι δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές

Ένα βίντεο που τραβήχτηκε από τρεις γυναίκες την ώρα του συμβάντος και του τραγικού θανάτου του Σήφη Βαλυράκη αναμένεται να ρίξει φως στην πολύκροτη υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr οι τρεις γυναίκες έκαναν βόλτα εκείνη την ώρα στο βουνό που είναι πάνω από το αρχαίο θέατρο της Ερέτριας. Την ώρα που περπατούσαν είδαν κάτι περίεργο να συμβαίνει στην θάλασσα και για τον λόγο αυτό μια από αυτές σήκωσε το κινητό της και άρχισε να βιντεοσκοπεί.

Το βίντεο το οποίο βρίσκεται στα χέρια των αρχών και ίσως να ρίξει φως στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, έχει τραβηχτεί από απόσταση 2,5 με 3 χιλιόμετρα αλλά θα χρειαστεί να υποστεί επεξεργασία καθώς είναι θολό και δεν μπορεί να φανεί ξεκάθαρα αν σε αυτό είναι δυο τα σκάφη που εμπλέκονται στο περιστατικό.

Όπως ανέφεραν νωρίτερα οι δικηγόροι της οικογένειας Βαλυράκη, κ. Σπύρου και κ. Φωτάκης ο οποίος από σήμερα ανέλαβε ως δεύτερος νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας του πολιτικού, στη δικογραφία πλέον που σχηματίζεται από τις λιμενικές αρχές θα ενταχθεί το συγκεκριμένο βίντεο αλλά και βίντεο από τις κάμερες της περιοχής.

Tο ένα από αυτά τα βίντεο έχει τραβηχτεί από ιδιώτη, (σ.σ. από τις γυναίκες που έκαναν την βόλτα τους στο βουνό).

Όλα αυτά την ώρα που στο λιμεναρχείο της πόλης της Εύβοιας έχουν προσέλθει ιδιοκτήτες αλιευτικών, καθώς τα σκάφη τους ταιριάζουν με τις περιγραφές του αυτόπτη μάρτυρα. Όλοι τους κατέθεσαν ότι δεν είχαν καμία ανάμειξη με το συμβάν, ενώ κάποιοι από αυτούς ανέφεραν στους άνδρες του λιμενικού ότι δεν είχαν βγει για ψάρεμα την περασμένη Κυριακή.

Θάνατος Βαλυράκη: Στο στόχαστρο τρία αλιευτικά σκάφη – Πληροφορίες για οπτικό υλικό

Σήφης Βαλυράκης: Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του πρώην υπουργού

Σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο πραγματοποιήθηκε νωρίτερα από το Κοιμητήριο Παπάγου η κηδεία του Ιωσήφ (Σήφη) Βαλυράκη.
 
Κεντρικό πρόσωπο, η χήρα του εκλιπόντος πολιτικού, Μίνα Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη, με μια φωτογραφία του συζύγου της στα χέρια, ενώ υποβασταζόταν από τους δυο γιούς τους.
 
Παρόντες, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ο γραμματέας και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, κ.κ. Χριστοδουλάκης και Χρηστίδης αντιστοίχως, όπως επίσης, ο Νίκος Παπανδρέου.
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα