Χίος: 70χρονος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε 13χρονη μαθήτρια

Μία σοκαριστική ιστορία ερευνά από το απόγευμα της Παρασκευής η Ασφάλεια Χίου, έπειτα από σύλληψη 70χρονου Χιώτη που κατηγορείται ότι ασελγούσε κατ’ εξακολούθηση σε 13χρονη μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν η δασκάλα της 13χρονης μαθήτριας, καταλαβαίνοντας ότι κάτι δεν πάει καλά με την άτυχη μαθήτρια, ειδοποίηση το «Χαμόγελο του Παιδιού» και αυτό με τη σειρά του την Ασφάλεια Χίου, η οποία συνέλαβε τον 70χρονο σε περιοχή κοντά στην πόλη. Ο 70χρονος μεταφέρθηκε και κρατείται στην Ασφάλεια Χίου όπου κατέθεσε ενώ στην Ασφάλεια μεταφέρθηκε και η 13χρονη προκειμένου να καταθέσει, παρουσία παιδοψυχιάτρου.

Ο 70χρονος θα προσαχθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου προκειμένου να απαγγείλει κατηγορίες και να αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί ή όχι. Στην ασφάλεια Χίου, όπου μεταφέρθηκαν έδωσε κατάθεση ο 70χρονος, καθώς και η 13χρονη μαθήτρια, παρουσία παιδοψυχιάτρου, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Ήδη, έχει ενημερωθεί σχετικά η εισαγγελία Χίου και μετά τον σχηματισμό της δικογραφίας ο 70χρονος θα προσαχθεί στην εισαγγελία.

 

 

Πληροφορίες από το politischios.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα