Σοκ στην Αγία Βαρβάρα: Η 15χρονη κόρη βασική ύποπτος για το φόνο της μάνας της

Ως βασικοί ύποπτοι της ανθρωποκτονίας της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα εξετάζονται η 15χρονη κόρη της και ο 17χρονος φίλος της, οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί μετά τη δολοφονία και εντοπίστηκαν σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο, στο πλαίσιο των μέτρων για τη μη διάδοση του κορονοϊού, στο Σιδηρόκαστρο Σερρών μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο.

Το ζευγάρι μεταφέρεται στο αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να καταθέσει. Είχαν ταξιδέψει στις Σέρρες με λεωφορείο των ΚΤΕΛ, προκειμένου να επισκεφτούν συγγενή του 17χρονου, όπως υποστήριξαν στους αστυνομικούς. Το σίγουρο είναι ότι οι δράστες που δολοφόνησαν την 50χρονη ήταν δύο.

20 μαχαιριές

Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν δέσει πρώτα το θύμα με υφασμάτινες ζώνες σε χέρια και πόδια και στη συνέχεια κατάφεραν… 20 μαχαιριές στο λαιμό και το πρόσωπο! Τα χτυπήματα δηλώνουν ιδιαίτερο μένος και θυμό προς το θύμα, όπως σημειώνουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί, κάτι που τους οδηγούσε στο συμπέρασμα των προσωπικών και οικογενειακών διαφορών.

Η έρευνα στο διαμέρισμα της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου έχει γίνει σε δεύτερο στάδιο μετά τη δολοφονία και πιθανόν προέκυψε… αυθόρμητα, ενώ δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης. Το μαχαίρι με το οποίο οι δράστες κατάφεραν τα θανατηφόρα πλήγματα φαίνεται να βρέθηκε στο εσωτερικό του σπιτιού και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια προς αναζήτηση αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στις 20:00 το απόγευμα της Παρασκευής από την ξαδέρφη της, η οποία είχε ανησυχήσει από την απουσία της και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η άτυχη γυναίκα πριν από ένα χρόνο είχε χάσει το σύζυγό της, εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια, ωστόσο η οικονομική κατάσταση της οικογένειας ήταν σε προβληματικό επίπεδο, κάτι που επέφερε εντάσεις και προστριβές. Οι αξιωματικοί, που ασχολούνται με την υπόθεση, μετά την εξερεύνηση του τόπου του εγκλήματος έλαβαν καταθέσεις από γείτονες και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος, ωστόσο κομβικές για την εξέλιξη των ερευνών είναι οι καταθέσεις της 15χρονης και του φίλου της.

etypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα