Lockdown: Συναγερμός στην Τροχαία – Ξεκίνησε το κύμα φυγής των Αθηναίων

Lockdown: Συναγερμός στην Τροχαία – Ξεκίνησε το κύμα φυγής των Αθηναίων

Επι ποδός βρίσκεται από νωρίς το πρωί η Τροχαία σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας καθώς εκτιμάται πως χιλιάδες Αθηναίοι θα εγκαταλείψουν το κλεινόν άστυ με κατεύθυνση τις ιδιαίτερες πατρίδες τους στην επαρχία εν όψει του δεύτερου lockdown.

Χθες αυξημένη ήταν η κίνηση από νωρίς το απόγευμα ως αργά το βράδυ και στις δυο εθνικές οδούς να παρατηρείται αυξημένη κίνηση. Ενδεικτική ήταν η εικόνα περίπου στις 6 το απόγευμα όπου στον Κηφισό η ουρά των ακινητοποιημένων αυτοκινήτων ξεκινούσε από το ύψος του ΣΕΦ με τα αυτοκίνητα να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία από τις 06.00 έως τις 18.00 μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου είχαν φύγει 15.490 οχήματα και μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας 17.419, δηλαδή σύνολο 32.909. Την περασμένη Πέμπτη 29 Οκτωβρίου και από τις δύο εθνικές οδούς είχαν φύγει 30.159 οχήματα. Καταγράφηκε δηλαδή σήμερα αύξηση κατά 9,1% στο σύνολο.

Σε επιφυλακή βρίσκονται παράλληλα τροχονόμοι και σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης καθώς παρατηρείται αυξημένη κίνηση σε σημεία όπου λειτουργούν σουπερ μαρκετ και μεγάλα εμπορικά κέντρα.

 

tovima

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα