Κορονοϊός: Τέσσερις θάνατοι σε λίγες ώρες - Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών

Κορονοϊός: Τέσσερις θάνατοι σε λίγες ώρες - Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας από κορονοϊό μέσα σε λίγες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 91χρονος άντρας κατέληξε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» ενώ ένας 83χρονος με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κατέληξε στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Παράλληλα, νωρίτερα καταγράφηκαν ακόμη δύο θάνατοι σε νοσοκομεία της Αττικής.

Πρόκειται για έναν 87χρονο που νοσηλευόταν στο «Ασκληπιείο Βούλας» και έναν 79χρονο που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία»

 Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο άτυχοι ηλικιωμένοι είχαν υποκείμενα νοσήματα.
 
438 κρούσματα την Κυριακή
 
Υπενθυμίζεται πως στο «κόκκινο» βρέθηκαν την Κυριακή τα κρούσματα, καθώς ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 438 νέες μολύνσεις, σημαίνοντας εκ νέου τον συναγερμό στους ειδικούς, που εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους βλέποντας ότι τα τελευταία μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, δεν έφεραν την πολυπόθητη μείωση των κρουσμάτων.
 
Από τα 438 νέα κρούσματα τα 32 συνδέονται με γνωστές συρροές και 28 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Σε αυτά προστίθενται ακόμα 4 που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο, ανεβάζοντας τον τελικό απολογισμό των εισαγόμενων κρουσμάτων σε 32.
 
Όσον αφορά τον καταμερισμό, η Αττική κρατάει σταθερά την αρνητική πρωτιά με 164 κρούσματα, ενώ ξανά ψηλά είναι τα νούμερα της Θεσσαλονίκης με 53 κρούσματα.
 
Ανησυχία προκαλούν τα 33 κρούσματα της Κοζάνης, τα 23 των Ιωαννίνων, καθώς και τα 19 της Λάρισας.
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα