Αναστασία Γιούσεφ για φωτογραφία με Κασιδιάρη: Δεν υποστηρίζω Χρυσή Αυγή

Διαμαρτυρία έκαναν χθες (24.08) στο Σύνταγμα οι εργαζόμενοι στον κλάδο της διασκέδασης, που έχει δεχτεί μεγάλο πλήγμα μετά τα νέα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού, με τα νυχτερινά μαγαζιά να κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ξεχώρισε η παρουσία της Αναστασίας Γιούσεφ, της εκρηκτικής και σέξι χορεύτριας, την οποία απαθανάτισε ο φακός μαζί με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Η χορεύτρια, που δέχτηκε ποικίλα αρνητικά σχόλια στα social media για το συγκεκριμένο κλικ, ανέβασε σήμερα ένα βίντεο στο Instagram για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Αστεράκια μου, να τονίσω ότι δεν υποστηρίζω την Χρυσή Αυγή ούτε είμαι αναρχική. Απλά ήταν και ο κ. Κασιδιάρης και για το ευχαριστώ που μας στήριξε έβγαλα φωτογραφία μαζί του» τόνισε.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ευχαριστώ φίλοι μου που στηρίζετε εμάς κ τον ίδιο σας τον εαυτό..για να μην φτάσουμε στην εξαθλίωση κ την πείνα .Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι κ να αφήσουμε να καταστρέψουν ότι έχουμε χτίσει με τόσο κόπο.Γιατι αυτό επηρεάζει όλους τους κλάδους. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΈΧΟΥΜΕ. ΦΥΣΙΚΑ Κ ΤΌΝΙΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΆ ΤΗΡΏΝΤΑΣ ΌΛΟΥΣ ΤΟΎΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΉΣ.Απλα καμία κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να μας κλείσει μαγαζια κ επιχειρήσεις χωρίς να αποζημιώσει.Με αγάπη στον λαο

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αναστασία Γιούσεφ (@anastasia_giousef) στις24 Αύγ, 2020 στις 1:12 μμ PDT

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα