Πέντε γιατροί μεταξύ των κρουσμάτων κορονοϊού στην Λάρισα

Πέντε γιατροί μεταξύ των κρουσμάτων κορονοϊού στην Λάρισα

Ανησυχία επικρατεί στα δυο νοσοκομεία της Λάρισας μετά τα πέντε κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν σε γιατρούς των Ιδρυμάτων. Ηδη οι συγκεκριμένοι γιατροί έχουν τεθεί σε κατ΄οίκον περιορισμό ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ιχνηλάτηση σε ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό.
Υπενθυμίζεται ότι στη Λάρισα χθες καταγράφηκαν οκτώ συνολικά κρούσματα ενώ πέντε ακόμη άτομα νοσηλεύονται σε θαλάμους αρνητικής πίεσης στο Τμήμα Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Στο μεταξύ έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε χθες το απόγευμα στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός με τη συμμετοχή στελεχών φορέων δημόσιας υγείας, όπου και δόθηκαν σαφείς κατευθύνσεις για την αναχαίτιση πιθανού δεύτερου κύματος του κορονοϊού, όπως η εντατικοποίηση των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων, από την ΕΛΑΣ και τη δημοτική αστυνομία ενώ τονίστηκε η ανάγκη επιπλέον εξοπλισμού για την διεξαγωγή τεστ. Άμεσα μάλιστα πρόκειται να ξεκινήσει με τη συμμετοχή επικοινωνιολόγων καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των νέων

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα