Κορoνοϊός: Νέες συλλήψεις στη Μύκονο για πάρτι συνωστισμού

Κορoνοϊός: Νέες συλλήψεις στη Μύκονο για πάρτι συνωστισμού

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε το Σάββατο η Αστυνομία, κατόπιν διενέργειας ελέγχων στο νησί της Μυκόνου, για παράνομα πάρτι σε βίλες, τη στιγμή που έχουν τεθεί σε ισχύ αυστηρά μέτρα για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού.

Στους τρεις συλληφθέντες απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ηχορύπανση και διατάραξη κοινής ησυχίας.

Σημειώνεται ότι στη Μύκονο διενεργήθηκαν 19 έλεγχοι, έξι σε beach ba και 13 σε νυχτερινά κέντρα.

Την ίδια στιγμή, σε επτά ελέγχους που έγιναν τη Νάουσα της Πάρου επιβλήθηκε πρόστιμο σε ένα άτομο για τη μη χρήση μάσκας.

Επίσης έγιναν 15 έλεγχοι στη Σαντορίνη χωρίς να διαπιστωθεί κάποια παράβαση.

«Λουκέτα» στη Χαλκιδική και συλλήψεις στην Καβάλα λόγω συνωστισμού

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές προχώρησαν στη σφράγιση δύο καταστημάτων για 15 ημέρες στην περιοχή της Χαλκιδικής, επειδή είχαν μεγαλύτερη πληρότητα πελατών από την επιτρεπόμενη που προβλέπεται λόγω των μέτρων έναντι του κορωνοϊού.

Εξάλλου, στην Καβάλα, όπου εντοπίστηκαν τα 24 κρούσματα σε εργοστάσιο , οι Αρχές συνέλαβαν τον υπεύθυνο της συναυλίας του γνωστού τραγουδιστή, Σωκράτη Μάλαμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την proininews.gr, η συναυλία έγινε στο θέατρο Ακόντισμα της Νέας Καρβάλης, αλλά στον έλεγχο της Αστυνομίας διαπιστώθηκε συνωστισμός και μη τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού που προβλέπονται για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε πως το θέατρο είχε πληρότητα 90% αντί για 70%, όπως προβλέπεται, με αποτέλεσμα να μην τηρούνται οι αποστάσεις.

Η Αστυνομική διεύθυνση Καβάλας προειδοποιεί για την τήρηση των μέτρων οποιουδήποτε διοργανώνει μουσικά γεγονότα αυτή την περίοδο στο Νομό Καβάλας.

https://www.cnn.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα