Γαϊδουράγκαθο, φάβα, χωριάτικη σαλάτα - Αυτές ήταν οι συνταγές για τον καρκίνο του μαϊμού - γιατρού

Γαϊδουράγκαθο, φάβα, χωριάτικη σαλάτα - Αυτές ήταν οι συνταγές για τον καρκίνο του μαϊμού - γιατρού

Βροχή είναι οι καταγγελίες για τον 47χρονο από τη στιγμή που δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του από την ΕΛ.ΑΣ. 

Ο ψευτογιατρός υποσχόταν πλήρη ίαση του καρκίνου και έπειθε τους καρκινοπαθείς να σταματήσουν τη θεραπεία τους και να ακολουθήσουν τη δική του.

Το Open και η Μίνα Καραμήτρου έφεραν στη δημοσιότητα κάποιες από τις συνταγές του ψευτογιατρού σε ασθενή ο οποίος έπεσε θύμα του. Τα γιατροσόφια για την αντιμετώπιση του καρκίνου περιλάμβαναν μεταξύ άλλων χωριάτικη σαλάτα, πολλά καρότα, χάπια σπιρουλίνας, μουρουνέλαιο, φάβα και κατσικίσιο γάλα. Τονίζεται ότι είχε πείσει ασθενή πως με αυτή τη συνταγή θα κέρδιζε τη μάχη του με τον καρκίνο

 Ο Νίκος Κοντοστάθης εμφανιζόταν ως λάτρης των... φυσικών μεθόδων, καθώς οι οδηγίες του αφορούσαν το ημερήσιο πρόγραμμα διατροφής των ασθενών. Όπως ανέφερε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ασθενής μπορούσε να καταναλώσει χωριάτικη σαλάτα με φέτα και ρίγανη, ψαρόσουπα, φάβα και να τρώει όσα καρότα θέλει από τις 12:00 το μεσημέρι και μετά. Μάλιστα, ανέφερε στους ασθενείς ότι με το γαϊδουράγκαθο μπορεί να αντιμετωπίσουν τον καρκίνο και ότι έπερεπε να καταναλώνεται από τις 08:00 το πρωί και μετά.

Σε άλλες σημειώσεις του, ο Νίκος Κοντοστάθης έγραψε πως με τη σπιρουλίνα, το μουρουνέλαιο και το κατσικίσιο γάλα θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τον καρκίνο. Η παραπάνω συνταγή είχε δοθεί σε ασθενή ο οποίος έπασχε από καρκίνο, με τον ψευτογιατρό μάλιστα, να πείθει το θύμα του να εγκαταλείψει την θεραπεία την οποία πραγματοποιούσε και να εφαρμόσει πιστά τις παραπάνω οδηγίες.

Η δικογραφία περιέχει πολλά από τα mail που έστελνε στους ασθενείς του ο ψευτογιατρός και τα οποία περιέχουν αντίστοιχες «θαυματουργές» συνταγές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα