Απίστευτο θράσος του γιατρού μαϊμού. Έλεγε ότι ήταν γιατρός του Σουμάχερ

Απίστευτο θράσος του γιατρού μαϊμού. Έλεγε ότι ήταν γιατρός του Σουμάχερ

Δεν είχε κανένα όριο το θράσος του γιατρού μαϊμού που συνελήφθη χθες και κατηγορείται για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη.

Ο 47χρονος που παρουσιαζόταν ως νευροογκολόγος - νευροχειρούργος - φυσιοπαθητικός και άλλοτε ως ερευνητής σπουδαίου ιατρικού κέντρου της Ελβετίας με εξειδίκευση στην παιδοχειρουργική - παιδοογκολογία προκάλεσε το θάνατο δύο παιδιών, 14 και 16 ετών και ενός 76χρονου άνδρα.

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα είπε μιλώντας στο στο Open, ο πατέρας που έχασε τη 16χρονη κόρη του

«Μας τον είχαν συστήσει μέσω της εκκλησίας, από εκεί έγινε η γνωριμία. Η αλήθεια είναι ότι τον πιστέψαμε πρώτον γιατί συστήθηκε με τεράστιες σπουδές από Αμερική, Νέα Υόρκη, έχει και προφίλ στο Linkedin. Ότι ήταν τότε στο ατύχημα του Σουμάχερ, ήταν στην κλινική στην Ελβετία. (έλεγε ότι ήταν) Εκεί που ήταν ο Σουμάχερ, με μεγάλες προσωπικότητες της χώρας που πήγαιναν στην Ελβετία για καλλωπισμό, για θεραπείες διάφορες τέλος πάντων γιατί ήταν πανάκριβο κέντρο» είπε.

Ο πατέρας τόνισε πως η οικογένεια δεν έψαχνε για εναλλακτική θεραπεία.

«Εγώ δεν έψαχνα εναλλακτική θεραπεία. Εμείς είχαμε τους γιατρούς μας. Και μου παρουσιάστηκε σαν γιατρός: γιατρός στο Παίδων, παιδονευροχειρούργος, παιδοογκολόγος ο οποίος έχει ασχοληθεί με το θέμα, ότι η θεραπεία είναι ένα βήμα πριν την έγκριση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Φαρμάκων. Τη θεραπεία (άλλαξε). Δηλαδή εκεί που έπαιρνε την άλφα θεραπεία μέχρι τώρα, λέει "ό,τι παίρνατε μέχρι τώρα είναι άχρηστο, πάμε στη θεραπεία τη δικιά μου, με διάφορα σκευάσματα και τα λοιπά και σας υπόσχομαι πλήρη ίαση". Ούτε καν δηλαδή, πάμε και βλέπουμε. Είναι η θεραπεία της πλήρους ίασης».

«Τι χορηγούσε στο παιδί, γνωρίζατε;» ρώτησε ο δημοσιογράφος

«Όχι. Τα παρασκευάσματα ήταν στην Ελβετία. Από εκεί έρχονταν. Οι συναντήσεις μας γίνονταν σε μεγάλα διαγνωστικά κέντρα των Αθηνών. Μας έκλεινε ραντεβού» είπε ο πατέρας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα