Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη πήγαινε νύχτα και άλλαζε την μπαταρία του gps

Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη πήγαινε νύχτα και άλλαζε την μπαταρία του gps

Δύο χρόνια παρακολουθούσε την Ιωάννα η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι της έριξε βιτριόλι, ενώ όπως αποδείχθηκε της είχε βάλει ακόμα και κοριό στο αυτοκίνητο για να εντοπίζει που πηγαίνει. Μάλιστα, έφθανε στο σημείο να πηγαίνει στο σπίτι του θύματος για να φορτίζει την μπαταρία του gps που είχε τοποθετήσει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, μια γυναίκα εμφανίζεται μέσα στην νύχτα στην οδό Πλάτωνος στο Μοσχάτο και αναζητά το κόκκινο αυτοκίνητο της Ιωάννας. Το εντοπίζει και όταν σιγουρεύεται ότι δεν την βλέπει κάποιος, τοποθετεί συσκευή gps με σκοπό να παρακολουθεί τις κινήσεις του κοριτσιού. Η μυστηριώδης γυναίκα εμφανίστηκε αρκετά συχνά στη γειτονιά με σκοπό να αλλάξει τις μπαταρίες στη συσκευή. Κανείς όμως δεν ήξερε το λόγο. Μάλιστα, γείτονας αποκάλυψε στην αστυνομία ότι έβλεπε μια γυναίκα από τον περασμένο Ιανουάριο να κινείται μέσα στη νύχτα με φακό. Η 35χρονη φέρεται να λάμβανε όλες τις πληροφορίες στο κινητό της. Ήταν το δεύτερο κινητό που είχε και αφορούσε μόνο στην Ιωάννα.

Οι αρχές εντόπισαν την εφαρμογή παρακολούθησης δορυφορικού γεωεντοπισμού μέσω GPS Tracker και έβλεπε σε πραγματικό χρόνο που πήγαινε με το αυτοκίνητό της η Ιωάννα. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έδωσε μόνο 50 ευρώ για την αγορά του κοριού και αφιέρωσε μήνες να παρακολουθεί την Ιωάννα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα