Έτσι βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα - Τι ζήτησε από τον άνθρωπο που τη εντόπισε

Έτσι βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα - Τι ζήτησε από τον άνθρωπο που τη εντόπισε

Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα που είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Οικονόμου είναι ο άνθρωπος που βρήκε την 10χρονη Μαρκέλλα μπροστά σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η Μαρκέλλα ζήτησε από τον κ. Οικονόμου να μην ενημερώσει την Αστυνομία.

Έτρωγα το πρωινό μου και το κοριτσάκι αυτό με τη σχολική τσάντα, ερχόταν από το βάθος από το Μέγαρο Μουσικής. Έδειχνε κουρασμένο κάπως, έτσι όπως την είδα με τη σχολική τσάντα, τη σταμάτησα και της είπα δεν έχει σχολείο σήμερα, πού πας. Μου απάντησε ότι ήθελε να πάει σπίτι. Την ρώτησα που μένει και μου είπε στην οδό Καισαρείας. Εγώ είχα δει στην τηλεόραση το Amber Alert. Την ρώτησα πώς τη λένε, μου είπε Μαρκέλλα και επειδή το Μαρκέλλα μου είχε αποτυπωθεί, την σταμάτησα. Περνούσε μια φίλη μου και της είπα να της κάνει παρέα μέχρι να πάρω το 100. Το κοριτσάκι σε πρώτη φάση μου είπε να μην πάρω το 100. Τώρα αυτό τι σημαίνει δεν ξέρω. Ας το βρει η αστυνομία αυτό περιέγραψε.

Ειδικότερα, η μικρή Μαρκέλλα Βεράμη εντοπίστηκε σε πρατήριο καυσίμων επί της οδού Σοφούλη λίγο πριν τις 9:00 το πρωί του Σαββάτου.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρκέλλα Βεράμη ερχόταν από το παραλιακό μέτωπο, ανέβαινε την οδό Ρωσίδη, όταν τη σταμάτησαν θαμώνες του βενζινάδικου.

Η αστυνομία παρέλαβε τη 10χρονη Μαρκέλλα Βεράμη και μεταφέρεται στο Αστυνομικό Μέγαρο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του grtimes.gr.

Το κορίτσι είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Ωστόσο φαινόταν εξουθενωμένο. Μάλιστα, φορούσε τη σχολική του τσάντα.

Η μητέρα της μικρής, σε κατάθεσή της στις Αρχές την Παρασκευή, δήλωσε πως «υπήρχε βία την ώρα που την πήραν, δεν ήθελε να φύγει μαζί της απλά της είπε, ‘έλα να δώσω κάτι στην μαμά’ και έτσι την τράβηξε και την πήρε μαζί της».

Όσον αφορά την κοκκινομάλλα γυναίκα που φέρεται να πλησίασε και να έφυγε με τη Μαρκέλλα Βεράμη, τα παιδιά κοίταξαν σκίτσα για να την αναγνωρίσουν.

Σε ερώτηση για το τι πιστεύει πως έγινε, η μητέρα απάντησε πως «δεν μπορώ να καταλάβω, εμείς δεν είχαμε φασαρίες ή κάποιον να μην μας χωνεύει ή κάτι άλλο, για να κάνουν αυτό το πράγμα στο παιδί».

Συμπλήρωσε δε, ότι το μυαλό της πήγαινε «σε κάποια άγνωστη κυρία που ίσως θα ήθελε κάτι να κερδίσει».

Την 10χρονη Μαρκέλλα Βεράμη, σύμφωνα με την μητέρα, δεν την είχε πλησιάσει ποτέ κανείς όταν γυρνούσε από το σχολείο στο σπίτι και ήταν πάντα χαμογελαστή μόλις επέστρεφε.

Το χρονικό της εξαφάνισης της Μαρκέλλας Βεράμη

Η 10χρονη μαθήτρια εξαφανίστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι, καθώς επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο, τα οποία μάλιστα έχουν μεταξύ τους μόλις 200 μέτρα απόσταση.

Η μικρή Μαρκέλλα Βεράμη, επέστρεφε στο σπίτι της μαζί με έναν συμμαθητή της, όταν κάποια στιγμή άκουσε μια γυναίκα να τη φωνάζει.

Σύμφωνα με τον συμμαθητή της, η 10χρονη Μαρκέλλα Βεράμη φάνηκε να ήξερε τη γυναίκα που τη φώναξε, πήγε κοντά της και απομακρύνθηκε μαζί της κρατώντας την από το χέρι.

Ο ίδιος, περιέγραψε στην αστυνομία τη γυναίκα που είδε, λέγοντας πως είναι περίπου 30-35 χρονών, σχετικά λεπτό σωματότυπο, μαύρο κολάν σορτς, μαύρη μπλούζα και κόκκινα μαλλιά, για τα οποία η Αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο να είναι περούκα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα