Επίθεση με βιτριόλι: Προσαγωγή της βασικής υπόπτου - Κοντά στην εξιχνίαση η ΕΛ.ΑΣ

Επίθεση με βιτριόλι: Προσαγωγή της βασικής υπόπτου - Κοντά στην εξιχνίαση η ΕΛ.ΑΣ

Ραγδαίες εξελίξεις είναι οι εξελίξεις καθώς η αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές για την υπόθεση με την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Η γυναίκα που θεωρείται ως η βασική ύποπτη δίνει αυτή την ώρα κατάθεση. Αναμένεται η κατάθεση της δεύτερης γυναίκας αργότερα.

Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή βασικής υπόπτου για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα.

Πρόκειται για μία 35χρονη, η οποία κρατείται στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και δεν έχει ομολογήσει για την πράξη της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει η αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου, η προσαχθείσα είναι 35 ετών και πάνω της βρέθηκε η περούκα αλλά και η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε προκειμένου να καλέσει ραδιοταξί την ημέρα της επίθεσης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών που ερευνούσε την υπόθεση κατάφερε να κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την επίλυση της υπόθεσης.

 Οι Αρχές είχαν βάλει στο επίκεντρο τις τελευταίες ώρες δύο γυναίκες από το φιλικό περιβάλλον του θύματος, οι οποίες είχαν πρόσφατα προστριβές με την 34χρονη.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να δώσει κατάθεση και μια δεύτερη γυναίκα, η οποία, όπως θεωρούν οι αστυνομικοί, έχει παίξει κάποιο ρόλο στην υπόθεση.

Eπειτα από σαρώσεις κινητών τηλεφώνων, εξετάζοντας εικόνες από βίντεο καμερών ασφαλείας αλλά και αλλεπάλληλες καταθέσεις που είχε δώσει το θύμα της επίθεσης, οι αρχές έφτασαν στα ίχνη της συγκεκριμένης γυναίκας.

Πρόκειται για μία 35χρονη, η οποία κρατείται στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν δεν έχει ομολογήσει για την πράξη της. Το στοιχείο που φέρεται να «πρόδωσε» την 35χρονη είναι η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να τηλεφωνήσει στην εταιρεία ραδιοταξί που τη μετέφερε προς και από το σημείο της επίθεσης.

Όπως, έλεγαν οι αστυνομικοί τις προηγούμενες ημέρες, ο σχηματισμός δικογραφίας και η σύλληψη χρειάζονται ατράνταχτα στοιχεία, κάτι που δημιουργεί ελπίδες πως βρίσκονται κοντά στην λύση της υπόθεσης.

 Τα όσα είχαν γραφτεί ή ακουστεί το προηγούμενο διάστημα βόλεψαν αρκετά τους αστυνομικούς, καθώς, όπως όλα δείχνουν, έκαναν τη δράστιδα να πιστέψει ότι οι Αρχές βρίσκονται μακριά από την ταυτοποιήσή της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα