Ήταν όλο καλά σχεδιασμένο, λέει ο δικηγόρος της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι

Ήταν όλο καλά σχεδιασμένο, λέει ο δικηγόρος της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι

Ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα μίλησε για τη γυναίκα που διέπραξε το έγκλημα, σχολιάζοντας πως «η δράστις δίνει την εντύπωση ότι είχε σχεδιάσει πολύ καλά την επίθεση. Όπως δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας «η προανάκριση είναι μυστική, αλλά αυτό που μπορώ να σας πω, και που έχει πει και η ίδια πριν την κατάθεσή της, είναι ότι περιγράφει το συμβάν και λέει ότι δεν δεχόταν απειλές και δεν είχε κανένα πρόβλημα με κανέναν.

Αναφορικά με τις τελευταίες πληροφορίες που κάνουν λόγο για ένα άτομο που μετέφερε την δράστρια στην Καλλιθέα, ο κ. Λύτρας σημειώνει ότι δεν το γνωρίζει. Κληθείς να απαντήσει αν η 33χρονη φοβάται ακόμη, ο δικηγόρος της αναφέρει ότι στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται, υπάρχει ασφάλεια και η μητέρα της είναι 24 ώρες το 24ωρο δίπλα της.

«Δεν έχει δείξει ότι φοβάται κάτι», λέει ο κ. Λύτρας. Για το ενδεχόμενο να πρόκειται για «συμβόλαιο», ο δικηγόρος της Ιωάννας αναφέρει ότι δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, αλλά το μόνο που μπορεί να πει με σιγουριά από τον τρόπο που κινήθηκε η δράστις του εγκλήματος είναι ότι το είχε σχεδιάσει πάρα πολύ καλά.

«Αντιλαμβάνεστε με την κοινή λογική ότι μιλάμε για μια πολυσύχναστη περιοχή, 50 μέτρα από την οδό Θησέως, στην Καλλιθέα, με τόσους ανθρώπους όπως φαίνεται και στο βίντεο που έτρεξαν να βοηθήσουν. Και δεν είδε κανείς τίποτα, δεν υπάρχει από κάμερα κάποιο στιγμιότυπο που να φαίνεται. Αυτό μου κάνει ότι ήταν όλο σχεδιασμένο. Πρέπει να είχε ελέγξει ακόμη και τον τρόπο διαφυγής της», αναφέρει ο κ. Λύτρας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα