Φως στην μυστηριώδη εξαφάνιση του νεαρού ντελιβερά - Η λεπτομέρεια φέρνει την ανατροπή

Φως στην μυστηριώδη εξαφάνιση του νεαρού ντελιβερά - Η  λεπτομέρεια φέρνει την ανατροπή

Ανατροπή στη μυστηριώδη εξαφάνιση του νεαρού ντελιβερά στην Αθήνα.

Όλοι έψαχναν επί ένα χρόνο σε λάθος σημείο, τη λάθος ώρα και εστίαζαν σε λάθος μάρτυρα…

Μια λεπτομέρεια που αποκάλυψε το «Τούνελ» ένα χρόνο μετά, κάνει τη μεγάλη διαφορά και ανάβει το φως στο σκοτάδι που κατάπιε τον 36χρονο Λαέρτη Μπεγιάι, που έμενε στα Άνω Πατήσια…

Ο φίλος του, που μέχρι χθες εμφανιζόταν σαν ο τελευταίος μάρτυρας που τον είδε νύχτα, θυμήθηκε ότι του πρότεινε να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του γιατί έβρεχε.

Ψάχνοντας η οικογένεια στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ανακάλυψε ότι δεν έβρεχε τη νύχτα της Τρίτης 9 Απριλίου 2019 που εξαφανίστηκε ο Λαέρτης, αλλά την προηγούμενη.

Το «Τούνελ» συνέδεσε ένα – ένα τα κομμάτια του παζλ και ξαναβρέθηκε με βασικούς μάρτυρες στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Εκεί υπάρχει το συνεργείο όπου ο αγνοούμενος είχε αφήσει τη μηχανή του για επισκευή. Η μαρτυρία του ιδιοκτήτη είναι σημαντική…

«ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ…»

«Με είχαν καλέσει από το Ανθρωποκτονιών λίγες μέρες μετά την προβολή της πρώτης σας εκπομπής για να δώσω κατάθεση. Με είχαν εκεί επί ώρες και με ρώτησαν τα πάντα. Το ξέρω ότι η θέση μου είναι λεπτή, άνθρωπος χάθηκε. Στο δικό μου χώρο, όμως δε συνέβη κάτι αρνητικό. Φύγαμε μαζί από το μαγαζί αργά το βράδυ και θα ερχόταν πάλι σε μένα την επόμενη ημέρα. Και τις προηγούμενες ημέρες ερχόταν στο συνεργείο για τον ίδιο λόγο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 Τι είχε πει ο ίδιος μάρτυρας ένα χρόνο πριν, μιλώντας στο «Τούνελ»…

Οι γονείς του Λαέρτη κάνουν τις δικές του έρευνες στην Αγίου Μελετίου όπου εργαζόταν ο γιος τους σε σουβλατζίδικο σαν διανομέας φαγητού. Πιστεύουν ότι η περιοχή αυτή κρύβει πιθανότατα το μυστικό της εξαφάνισής του.

«ΓΟΝΑΤΙΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ…»

«Μας μπέρδεψαν οι μαρτυρίες των φίλων του και για οχτώ μήνες ψάχναμε στο ρέμα του Ποδονίφτη», λέει ο πατέρας του Λαέρτη στο «Τούνελ».

«Εκείνη την ημέρα είχε πάει στον μάστορα να φτιάξουν το μηχανάκι και αργότερα τον είδε μια φίλη του στο δρόμο. Μετά ξαναπήγε στον μάστορα, αλλά δεν ξέρω μέχρι τι ώρα έκατσαν μαζί και τι έγινε.»

«Έχουν περάσει δεκατρείς μήνες και είμαστε στο μηδέν. Δεν ξέρω που είναι το παιδί μου και τι έχει συμβεί. Ότι λέμε τώρα είναι υποθέσεις, δεν μας βοηθάει κανείς. Από την αστυνομία ρωτάνε αν εμείς ξέρουμε κάτι», λέει συγκινημένη η μητέρα του.

Η ίδια απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει σχετικά με την εξαφάνιση του γιου της, να μιλήσει.

«Γονατιστά παρακαλάω να μας πούνε κάτι να βρω το παιδί μου», κατέληξε.

Από την ίδια περιοχή στο κέντρο της Αθήνας, μίλησε στο «Τούνελ» μία φίλη του αγνοούμενου νέου που τον είδε πριν χαθεί.

«ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ…»

«Τον είδα την Τρίτη 9 Απριλίου κατά τις δυόμιση με τρεις πάρα το μεσημέρι. Φαινόταν ότι δεν ήταν καλά, δεν είχε διάθεση σαν κάτι να τον απασχολούσε. Ήταν πάντα χαμογελαστός, γι’ αυτό και μου έκανε εντύπωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Την Πέμπτη και αφού είχε γίνει γνωστή η εξαφάνισή του, μια συνάδελφος μου που εργάζεται σε καφετέρια στο κέντρο, μου είπε πως εκείνο το βράδυ γύρω στις 22:15 τον είδε στο καφέ ιδρωμένο και της ζήτησε ένα ποτήρι νερό. Θα μπορούσαν να είχαν ελέγξει τις κάμερες ασφαλείας, αλλά δε νομίζω ότι έγινε αυτό.»

 

 

anikolouli

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα