Κοροναϊός: Ποια λάθη έκανε η 40χρονη που βρέθηκε θετική στον ιό

Έντονη ανησυχία επικρατεί στη χώρα μας έπειτα και από το τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού. Πρόκειται για μια 40χρονη γυναίκα η οποία επέστρεψε από ταξίδι στην Ιταλία. Η γυναίκα νοσηλεύεται στο «Αττικό» νοσοκομείο και όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR η γυναίκα δεν τήρησε ακριβώς τις οδηγίες προστασίας που έχουν ανακοινωθεί, καθώς δεν τηλεφώνησε στον ΕΟΔΥ.

Το πρώτο νοσοκομείο που επισκέφτηκε η γυναίκα ήταν το «Σωτηρία», όπου έμεινε για αρκετή ώρα. Το λάθος της ήταν ότι δεν είπε στους γιατρούς τι ακριβώς αντιμετώπιζε, επομένως άγνωστο παραμένει το αν ο ιός «πρόλαβε» να μεταδοθεί σε άλλους ανθρώπους.

Αφού είδε ότι δεν μπορούσε να εξυπηρετηθεί, πήγε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στα νότια προάστια. Εκεί, η γυναίκα είπε για πρώτη φορά πως έχει κάποιες υποψίες για τον κοροναϊό. Την οδήγησαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, διαγνώστηκε με τον ιό και τότε οδηγήθηκε στην απομόνωση.

Από εκείνη την ώρα, ξεκίνησαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, καθώς η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Αττικόν».

Η ίδια νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα. Την ίδια ώρα, σε απολύμανση προχώρησε τηλεοπτικός σταθμός, όπου συστεγάζεται τράπεζα στην οποία εργάζεται ο σύζυγος της ασθενούς σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Δείτε το βίντεο μετά το 5:12: 

 

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα