Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την δολοφονία του ιδιοκτήτη fast food

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την δολοφονία του ιδιοκτήτη fast food

Όπως προκύπτει από αυτήν την ιατροδικαστική εξέταση, που έκανε ο Φώτης Χατζηνικολάου, Αναπληρωτής Καθηγητής ιατροδικαστικής στο ΑΠΘ, ο θάνατος προήλθε από τρώση του μυοκαρδίου με νήσον και τέμνον όργανο. Ο 45χρονος έφερε 13 επιφανειακές μαχαιριές σε όλο του το σώμα οι οποίες έγιναν με μίσος.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις δράστες μπούκαραν προχθές σε κατάστημα εστίασης στη Λεωφόρο Βασ. Όλγας και κατάφεραν δολοφονικά χτυπήματα στον ιδιοκτήτη, ο οποίος λίγη ώρα μετά κατέληξε. Από τους τέσσερις δράστες που ταυτοποιήθηκαν, όλοι τους αδέρφια, συνελήφθησαν οι τρεις.

Πρόκειται για έναν 17χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε στην Αθήνα, έναν 20χρονο, ο οποίος συνελήφθη στην Τούμπα και έναν 32χρονο, πρώην εργαζόμενο, ο οποίος παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία. Αναζητείται ο τέταρτος από τους δράστες ηλικίας 37 ετών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ένας από αυτούς, o 20χρονος, κατάφερε τα πλήγματα με μαχαίρι στον άτυχο 45χρονο. Σημειώνεται ότι εισαγγελέας πλημμελειοδικών άσκησε εις βάρος τους δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού και κατά περίπτωση, για παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία, ενώ ακολούθως τους παρέπεμψε να απολογηθούν στην 4η τακτική ανακρίτρια απ’ όπου πήραν προθεσμία για την Τετάρτη και μέχρι τότε παραμένουν υπό κράτηση.

Εκτός από τους τρεις κρατούμενους, ηλικίας 32, 20 και 17 ετών, για την υπόθεση κατηγορείται κι ο 37χρονος αδελφός τους που διαφεύγει και εις βάρος του θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Όπως έγινε γνωστό, οι παραπάνω είναι μέλη πολυμελούς οικογένειας η οποία αριθμεί συνολικά δέκα αδέλφια.

Κατά την μεταφορά τους στα Δικαστήρια ένας εκ των τριών απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου είπε «ήταν ατύχημα».

 

dete

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα