Φως στο Τούνελ: Οι έρευνες οδήγησαν στον εντοπισμό τους - Το παράξενο της υπόθεσης

Φως στο Τούνελ: Οι έρευνες οδήγησαν στον εντοπισμό τους - Το παράξενο της υπόθεσης

Οι έρευνες μες τη νύχτα είχαν αποτέλεσμα και οδήγησαν στον εντοπισμό της Νατάσας Φερέτου 58 χρόνων και της Βασιλικής Τζίκα 71 χρόνων.

Το παράξενο είναι ότι και οι δυο βρέθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και είχαν και οι δυο οδηγηθεί εκεί από την περιοχή της Καλλιθέας.

Σε ζωντανή σύνδεση με την ομάδα εξωτερικών ερευνών της εκπομπής, ο ρεπόρτερ μετέφερε τα ευχάριστα νέα στους συγγενείς των αγνοούμενων γυναικών.

Δίπλα του βρισκόταν η Κική Φερέτου, ξαδέλφη της αγνοούμενης Νατάσας, που έφυγε από το στούντιο της εκπομπής, για να μεταβεί στο νοσοκομείο. Λίγο νωρίτερα συγκινημένη είχε απευθύνει έκκληση για κάποια πληροφορία που θα οδηγούσε στην ανεύρεση της αγαπημένης της Νατάσας.

Η ιστορία της παράξενη. Παρά το γεγονός ότι είχε οικονομική άνεση, έγινε τα τελευταία χρόνια ρακοσυλλέκτρια και είχε απομακρυνθεί από τους συγγενείς της. Ένας αποτυχημένος έρωτας, ένας μνηστήρας που σύμφωνα με τους δικούς της, της είχε αποσπάσει τεράστια χρηματικά ποσά και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Εξαφανίστηκε ξημερώματα της Παρασκευής 31 Ιανουαρίου από την περιοχή του Ζωγράφου όπου έμενε με τον ηλικιωμένο πατέρα της.

Παρά το γεγονός ότι είχε σημάνει ο συναγερμός Missing Alert, κανείς δεν ειδοποίησε τους συγγενείς πως νοσηλευόταν.

Η Βασιλική Τζίκα που πάσχει από άνοια, είχε χαθεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου από την Καλλιθέα.

Η κόρη της σε επικοινωνία με το «Τούνελ», ζητούσε συγκινημένη να τη δει μες τη νύχτα στον «Ευαγγελισμό» για να βεβαιωθεί ότι είναι καλά.

Και οι δυο γυναίκες ευχαρίστησαν την εκπομπή και την Αγγελική Νικολούλη που συνέβαλαν στον εντοπισμό τους.

 

anikolouli

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα