Νέα Μανωλάδα: Ομολόγησε ο δράστης για την ληστεία και τον βιασμό

Νέα Μανωλάδα: Ομολόγησε ο δράστης για την ληστεία και τον βιασμό

Ομολόγησε εξεταζόμενος ο 36χρονος Αλβανός που προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας και συνελήφθη, για την ληστεία σε βάρος μίας ηλικιωμένης και της κόρη της, την οποία μάλιστα βίασε, μέσα στο σπίτι τους, στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.

Ο 36χρονος κακοποιός κατάφερε να εισβάλει χθες στο σπίτι τους και αφού χτύπησε και τις δύο γυναίκες, τις ακινητοποίησε, έδεσε και κλείδωσε την 75χρονη στην τουαλέτα. Υπό την απειλή και χρήση βίας, αφαίρεσε από την 52χρονη κόρη της 400 ευρώ, τα οποία όμως δεν του έφταναν και απαίτησε από την 52χρονη να πάει να βρει χρήματα αλλιώς θα σκότωνε την μάνα της.

Η γυναίκα βγήκε στην γειτονιά και χτύπησε την πόρτα σε γειτονικό σπίτι όπου επικαλέστηκε ανάγκη, ζήτησε και πήρε από τον γείτονα άλλα 100 ευρώ, χωρίς να του πει τι συνέβαινε στην οικία της και επέστρεψε πίσω να τα δώσει στον κακοποιό.

Μόλις του έδωσε τα χρήματα, ο εφιάλτης της άτυχης γυναίκας συνεχίστηκε, καθώς εκείνος την έδεσε και στη συνέχεια την βίασε… Μετά τις πράξεις του ο δράστης τράπηκε σε φυγή και μόλις κατάφεραν οι άτυχες γυναίκες να απελευθερωθούν, κάλεσαν την Αστυνομία.

Από τις αναζητήσεις της Αστυνομίας εντοπίστηκε ο 36χρονος Αλβανός ο οποίος ταίριαζε στην περιγραφή και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας, όπου κατά την διάρκεια της ανάκρισης, ομολόγησε τις πράξεις του και συνελήφθη.

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα