Αυτός είναι ο «τοξοβόλος» και οι 2 γυναίκες που προφυλακίστηκαν

Αυτός είναι ο «τοξοβόλος» και οι 2 γυναίκες που προφυλακίστηκαν

Στη φυλακή οδηγούνται μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή οι τρεις κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στην Αγία Παρασκευή.

Οι τρεις, ο αποκαλούμενος "τοξοβόλος" και οι δύο γυναίκες συγκατηγορούμενες του, κατηγορούμενοι για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, όπως αυτό της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση αλλά και της ληστείας, φέρονται να αρνήθηκαν ενώπιον του δικαστικού λειτουργού τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Σε βάρος της νεότερης των τριών κατηγορουμένων, της 26χρονης που κατά τις Αστυνομία είναι σύντροφος του "τοξοβόλου" και φέρεται να οδηγούσε το κλεμμένο όχημα με το οποίο συνελήφθησαν οι τρεις, ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη για το αδίκημα της απείθειας. Η κατηγορία αφορά την άρνηση της νεαρής γυναίκας να δώσει δείγμα για έλεγχο DNA.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέους τους τρεις κατηγορούμενους.

Και οι τρεις φέρονται να αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ειδικά αυτή που αφορά τη συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη στην 26χρονη για απείθεια επειδή αρνήθηκε να της πάρουν οι αστυνομικοί δείγμα DNA.

Στην δημοσιότητα οι πλαστές ταυτότητες

Δείτε ΕΔΩ