Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι δηλώνει ο συνήγορος του 19χρονου κατηγορουμένου

Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι δηλώνει ο συνήγορος του 19χρονου κατηγορουμένου

Για τη "συγγνώμη" που δεν έχει ειπωθεί στην οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη αλλά και για τη στάση που θα τηρήσει ο πελάτης του στο δικαστήριο, μίλησε ο συνήγορος του 19χρονου κατηγορουμένου για τη δολοφονία της φοιτήτριας, Στέλιος Κιουρτζής, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Όπως τόνισε ο κ. Κιουρτζής: "Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν χρήζει δικονομικών και ουσιαστικών κορωνών και με απόλυτο και απέραντο σεβασμό στη μνήμη της άτυχης Ελένης και στον ανείπωτο πόνο που υφίστανται οι γονείς της δεν θα ήθελα να πω κάτι επί της ουσίας. Είναι δεδομένο και με βάση την κατάθεση του Λιμενικού που αναμένεται να ολοκληρωθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, ότι ο εντολέας μου που δεν αποποιείται τον δικών του ευθυνών, έχει ειλικρινώς μετανιώσει για οποιαδήποτε εμπλοκή που είχε στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Όσον αφορά στο θέμα στη συγγνώμης από την πλευρά των γονέων του, θα πρέπει να σας πω de profundis ότι σε συχνές επικοινωνίες που έχω με τους ίδιους, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υπεισέλθουν στη θέση των γονιών της άτυχης Ελένης, όμως πραγματικά είναι συγκλονισμένοι και συμπάσχουν στο μέτρο και τον βαθμό που μπορούν οι ίδιοι να πράξουν, καθώς δεν έχουν απολέσει το παιδί τους. Το γεγονός ότι δεν έχουν καλέσει τους γονείς της άτυχης Ελένης για να εκδηλώσουν αυτήν τη συγγνώμη από την πλευρά τη δική τους, θεωρώ ότι οφείλεται καθαρά σε μια προσωπική άποψη και κρίση που έχουν. Αλλά η συγγνώμη και του εντολέα μου, η θλίψη και η οδύνη του και ο απέραντος σεβασμός στη μνήμη της Ελένης είναι δεδομένος".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα