Κάρπαθος: 55χρονη γέννησε το εγγονάκι της

Κάρπαθος: 55χρονη γέννησε το εγγονάκι της

Έγινε παρένθετη μητέρα φέρνοντας στον κόσμο το παιδί της κόρης της

Μητέρα της… εγγονούλας της έγινε μια 55χρονη από το νησί της Καρπάθου, η οποία έφερε στον κόσμο ως παρένθετη μητέρα, το κοριτσάκι της κόρης της!

Πρόκειται για την Ευανθία Χανιώτη, από το νησί της Καρπάθου, η οποία γέννησε πρόσφατα σε νοσοκομείο των Αθηνών ένα πανέμορφο μωράκι.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό ρεπορτάζ στον Apha “ o σοφός λαός συνηθίζει να λέει την παροιμία «του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου». Για την 55χρονη Ευανθία Χανιώτη όμως η νεογέννητη εγγονούλα της είναι κάτι παραπάνω αφού την γέννησε η ίδια.

Η γυναίκα από την Κάρπαθο έγινε παρένθετη μητέρα για να αποκτήσει η κόρη της το μωρό που τόσο επιθυμούσε αλλά ένα σπάνιο σύνδρομο καθιστούσε την πιθανή εγκυμοσύνη της επικίνδυνη.

Με την βοήθεια της γενετικής και της βιοτεχνολογίας και των έμπειρων γυναικολόγων Δρ. Εμμανουήλ και Βασίλη Καπετανάκη έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι.

Το βίντεο που ακολουθεί, αποτυπώνει τη χαρά ολόκληρης της οικογένειας, που θα κάνουν τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα της ζωής τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα