Χριστούγεννα στην Αθήνα με Onirama, Μύρωνα Στρατή και πολλές λαμπερές παρουσίες!

Χριστούγεννα στην Αθήνα με Onirama, Μύρωνα Στρατή και πολλές λαμπερές παρουσίες!

Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται η Αθήνα. Στολίδια, λαμπιόνια, παιχνίδια, μαζί με μια σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων και δράσεων, γεμίζουν κάθε γωνιά της πόλης με φως.

Καθημερινά σε όλη την πόλη –ακόμα και στα πιο απρόσμενα σημεία, πραγματοποιούνται pop-up events, συναυλίες και χορευτικά shows με νέα, ανερχόμενα και καταξιωμένα σχήματα και καλλιτέχνες και ομάδες χορού.

Ωστόσο κεντρική θέση στα μουσικά events έχει η σκηνή της πλατείας Συντάγματος.

Διάσημοι djs και οι πιο αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί των πιο αγαπημένων ραδιοφωνικών σταθμών, μαζί με δυνατά dj guests, τον Ολλανδό Jochen Miller, την Xenia Ghali ,τον STEVE και τον Mossel & Dj Argie συμπράττουν αφιλοκερδώς για καλό σκοπό στις 21 και 22 Δεκεμβρίου.

Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου τη σκηνή καταλαμβάνουν οι: Φιλαρμονική Ορχήστρα δήμου Αθηναίων, Sugahspank & The Swing Shoes και η Marina Satti & fonέs

Την Παραμονή των Χριστουγέννων το πρόγραμμα έχει ως εξής: Στις 11.00 The Alexandros Affolter Quartet, στις 14.00 οι The Swingin' Cats ενώ στις 6 το απογευμα στη σκηνή θα ανέβουν οι Onirama.

Την ίδια ημέρα ο ουρανός στην πλατεία Κοτζιά γεμίζει με τα παραδοσιακά φαναράκια της Νύχτας των Ευχών, ενώ μικροί και μεγάλοι θα «φωτίσουν» την πόλη με ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show από το Athens Digital Arts Festival με φόντο το δημαρχιακό μέγαρο.

Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, ο Μύρωνας Στρατής μας ξεσηκώνει από την Πλατεία Συντάγματος με ένα άκρως εορταστικό πρόγραμμα!

Για τους λάτρεις της μεγάλης οθόνης, από τις 27 έως τις 29 Δεκεμβρίου, η συμβολή των οδών Ερμού και Ασωμάτων στο Θησείο θα μεταμορφωθεί σε ένα super cozy υπαίθριο σινεμά, σε συνεργασία με τις Νύχτες Πρεμιέρας.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς με ένα εντυπωσιακό show στην πλατεία Συντάγματος, μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, και οικοδεσπότες της βραδιάς τον Θέμη Γεωργαντά και τη Νάντια Μπουλέ.

Πολλή μουσική, κέφι, χορός, φώτα, πυροτεχνήματα και λάμψη συνθέτουν ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν λαμπερές παρουσίες της εγχώριας σκηνής: η Demy, η Ήβη Αδάμου, η Josephine και η χορευτική ομάδα Wolves. Το ρόλο των headliners αναλαμβάνουν οι ΜΕΛΙSSES, η πιο επιτυχημένη μπάντα της ελληνικής μουσικής, διάσημη για τις ζωντανές εμφανίζεις ενώ το πάρτι θα συνεχιστεί και μετά με ένα dj set.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα