Θεσπιές Βοιωτίας: Η ταμπέλα και το αυτοκόλλητο που έφερε το μακελειό

Θεσπιές Βοιωτίας: Η ταμπέλα και το αυτοκόλλητο που έφερε το μακελειό

Νέες μαρτυρίες για την ανταλλαγή πυροβολισμών στις Θεσπιές που άφησε πίσω δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες. Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής...

Η δολοφονική ενέδρα με τους δύο νεκρούς και τους τρεις τραυματίες, έχει παγώσει από χθες τις Θεσπιές Βοιωτίας. Πατέρας και γιος έπεσαν νεκροί από πισώπλατους πυροβολισμούς, ενώ τρία άτομα ακόμη τραυματίστηκαν.

Το ένα από αυτά, ένας 33χρονος, υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και πλέον η κατάστασή του, χαρακτηρίζεται κρίσιμη αλλά σταθερή. Τα όπλα του εγκλήματος δεν έχουν βρεθεί, όπως και το άτομο που τα απομάκρυνε. Οι 4 συλληφθέντες αναμένεται να μεταφερθούν το απόγευμα στα δικαστήρια της Θήβας, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Τα αίτια του εγκλήματος

Παλιές διαφορές φαίνεται πως είχαν οι εμπλεκόμενοι και συγγενείς στο αιματηρό περιστατικό με τους δυο νεκρούς, έναν πατέρα με τον γιο του, στις Θεσπιές Βοιωτίας. Η κόντρα που υπέβοσκε εδώ και χρόνια άναψε το μεσημέρι της Παρασκευής με τραγικές συνέπειες. Οι σφαίρες έξω από Γενικό Λύκειο Θεσπιών έπεφταν βροχή και ευτυχώς που οι μαθητές είχαν σχολάσει γιατί διαφορετικά ίσως τα πράγματα να ήταν ακόμη χειρότερα.

Και οι δυο εταιρίες ήθελαν το συγκεκριμένο σημείο στο σχολείο που ήταν στο κέντρο του χωριού για να διαφημίζονται καλύτερα. Στο παρελθόν ήταν μαζί και είχαν την ίδια εταιρία, αλλά στη συνέχεια χώρισαν και από τότε άρχισε η αντιπαλότητα.

Όπως αναφέρουν φίλοι των εμπλεκομένων στο αιματηρό επεισόδιο πριν από δύο χρόνια είχε γίνει ένα ακόμη έντονο σκηνικό μεταξύ των δύο πλευρών στις Αλυκές Βοιωτίας.

Μακελειό για μια ταμπέλα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πατέρας και γιος είχαν εταιρεία σεκιούριτι η οποία είχε αναλάβει την φύλαξη του σχολείου. Όμως, ο δήμος ανέθεσε την φύλαξη στην εταιρεία του ανιψιού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ανιψιός μετέβη στο σχολείο με άλλα δυο άτομα προκειμένου να κατεβάσει την διαφημιστική πινακίδα του θείου του και να βάλει της δικής του εταιρείας. Τότε, έγινε το μακελειό.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το μεσημέρι της Παρασκευής (13/12/2019) έξω από σχολείο στις Θεσπιές Βοιωτίας περίπου 6 άτομα έβγαλαν όπλα και άρχισε κανονική μάχη. Νεκροί έπεσαν από την συμπλοκή πατέρα και γιος, ενώ σοβαρά τραυματισμένος είναι ο ανιψιός του πατέρα με διαμπερές τραύμα στο συκώτι από πυροβόλο όπλο.

Την ώρα που γινόταν το μακελειό με καταιγισμό πυρών οι τελευταίοι γονείς έπαιρναν τα παιδιά τους από το σχολείο και άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν!

Όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία βρήκαν τρεις άνδρες αιμόφυρτους και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Θήβας. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατος πατέρα και γιου, ενώ ο συγγενής τους μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στην εντατική.

https://www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα