Φονικό στη Βοιωτία: Ξαδέλφια που έγιναν ανταγωνιστές οι πρωταγωνιστές του μακελειού

Φονικό στη Βοιωτία: Ξαδέλφια που έγιναν ανταγωνιστές οι πρωταγωνιστές του μακελειού

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε περισσότερα θύματα, και μάλιστα παιδιά, στο μακελειό που συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στις Θεσπιές Βοιωτίας, με δύο νεκρούς –πατέρα και γιο- και έναν σοβαρά τραυματία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι σφαίρες έπεφταν «βροχή» λίγα μέτρα από την είσοδο Λύκειο Θεσπιές Βοιωτίας και την ώρα που οι τελευταίοι γονείς είχαν πάει να πάρουν τα παιδιά τους που είχαν σχολάσει λίγη ώρα νωρίτερα. 

Σύμφωνα  με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας lamiareport.gr, οι δύο ιδιοκτήτες, που είναι ξαδέλφια, στο παρελθόν είχαν κοινή εταιρεία σεκιούριτι. Ωστόσο η συγγενική σχέση έμελλε να βαφτεί με αίμα. 

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή την τοποθέτηση μιας πινακίδας. Οι δύο οικογένειες, ιδιοκτήτριες πλέον η κάθε μίας εταιρείας security και επομένως ανταγωνίστριες μεταξύ τους ενεπλάκησαν σε κανονική σύρραξη μέρα μεσημέρι και μπροστά στα μάτια των διερχομένων.

Ως αποτέλεσμα, νεκροί έπεσαν από την συμπλοκή ο πατέρας και ο γιος της μίας οικογένειας, 66 και 34 χρόνων αντίστοιχα. Ελαφρύτερα τραυματισμένος είναι και ένας 50χρονος συγγενής των θυμάτων, ο οποίος φέρει τραύματα στο χέρι και τα πλευρά.

Σοβαρά τραυματισμένος, με διαμπερές τραύμα στο συκώτι, διακομίστηκε στο νοσοκομείο ο 33χρονος γιος της άλλης οικογένειας, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στην Αθήνα. 

Το χρονικό του μακελειού

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamiareport.gr, ο δήμαρχος είχε αναθέσει τη φύλαξη του Λυκείου στις Θεσπιές Βοιωτίας, στην εταιρεία σεκιούριτι, ιδιοκτησίας του 66χρονου θύματος. Όμως έληξε η σύμβαση και αποφασίστηκε να υπογραφεί νέα σύμβαση με την ανταγωνίστρια εταιρεία σεκιούριτι.

Μόλις πήγαν οι άνδρες της νέας εταιρείας να τοποθετήσουν τη σχετική πινακίδα έξω από το σχολείο, ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με την άλλη οικογένεια, που βρισκόταν εκεί με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένοπλη συμπλοκή.

Σοκ στην τοπική κοινωνία

Το φονικό έχει «παγώσει», όπως ήταν αναμενόμενο, τη μικρή κοινωνία των Θεσπιών, η οποία παρότι γνώριζε την πολύχρονη διαμάχη των δύο οικογενειών, δεν περίμενε ότι  θα έχει αυτήν την τραγική κατάληξη

Συγκλονισμένος δηλώνει στο Star Κεντρικής Ελλάδας ο Διευθυντής του σχολείου, στην είσοδο του οποίου έγινε η αιματηρή συμπλοκή. Οπως αναφέρει, τρομάζει και μόνο στην ιδέα ότι το περιστατικό θα μπορούσε να έχει συμβεί όταν το σχολείο ήταν γεμάτο με παιδιά. Ξεκαθαρίζει τέλος, ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στην επιλογή της εταιρείας φύλαξης του σχολείου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα