Θήβα: Πώς έφτασαν στο διπλοί φονικό οι δύο οικογένειες

Θήβα: Πώς έφτασαν στο διπλοί φονικό οι δύο οικογένειες

Ανταγωνισμός μέχρι… θανάτου. Δύο οικογένειες έβγαλαν τα όπλα για μια πινακίδα των εταιρειών τους στα κάγκελα ενός λυκείου. Παλιότερα είχαν μαζί εταιρεία φύλαξης, τσακώθηκαν και έκαναν δύο ξεχωριστές, που δραστηριοποιούνταν στις Θεσπιές και την ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας. Χθες το μεσημέρι έλυσαν θανατηφόρα τις διαφορές τους. Δύο νεκροί και δύο τραυματίες ο τραγικός απολογισμός.

Τελευταία αφορμή της διαμάχης η φύλαξη ενός σχολικού συγκροτήματος. Το ένα στρατόπεδο αποτελούταν από έναν 66χρονο, τον 34χρονο γιο του και τον 50χρονο ανιψιό του. Το δεύτερο ήταν ένας 63χρονος, ο 33χρονος γιο του και ένας υπάλληλος της εταιρείας τους. Το σχολικό συγκρότημα το φυλούσε η εταιρεία των πρώτων, αλλά έληξε σύμφωνα με πληροφορίες η σύμβαση έργου, και η τοπική αυτοδιοίκηση έδωσε την φύλαξη στην αντίπαλη εταιρεία. Πριν από μερικές ημέρες, κάποιοι είχαν κατεβάσει την πινακίδα της μίας εταιρείας από τα κάγκελα του σχολείου και είχαν ανεβάσει της νέας εταιρείας. Αργότερα έγινε το αντίστροφο.

Και χθες λίγο πριν από τις 15:00 το μεσημέρι, και ενώ το κουδούνι του σχολείου είχε χτυπήσει λίγο νωρίτερα, με αφορμή τις διαφημιστικές πινακίδες, οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές και εταιρείες βρέθηκαν και πάλι αντιμέτωπες στο ίδιο μετερίζι…

Πολύ γρήγορα η λεκτική αντιπαράθεση μετατράπηκε σε μάχη σώμα με σώμα ανάμεσα στις αντίπαλες «τριάδες». Ξαφνικά βγήκαν τα όπλα. Κυνηγετικό και 9αρι πιστόλι, από τους κάλυκες που εντόπισαν αργότερα οι αστυνομικοί.

Νεκροί έπεσαν ο 66χρονος, ο 34χρονος γιος του και τραυματίας ο 50χρονος ανιψιός του πρώτου, ο οποίος με τραύματα στο χέρι και στα πλευρά μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας. Από το αντίπαλο στρατόπεδο τραυματίστηκε ο 33χρονος γιος του ιδιοκτήτη της άλλης εταιρείας, που με διαμπερές τραύμα στο συκώτι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται φρουρούμενοι, ενώ συνελήφθησαν ο πατέρας του 33χρονου τραυματία και ένας υπάλληλος της εταιρείας του.

Δεν ήταν η πρώτη φορά έντονων αντιπαραθέσεων ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων εταιρειών, ενώ στο παρελθόν είχαν βγει και πάλι τα όπλα σε άλλη περιοχή της Βοιωτίας, χωρίς τότε να έχουν θανατηφόρο αποτέλεσμα. 

thetoc

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα