Σοκάρει ο μαθητής στους Αμπελόκηπους: Με απειλούσε ότι θα σκότωνε τη μητέρα μου

Σοκάρει ο μαθητής στους Αμπελόκηπους: Με απειλούσε ότι θα σκότωνε τη μητέρα μου

Το περιστατικό περιγράφει στην κάμερα του Open TV ο 11χρονος μαθητής που δέχθηκε επίθεση από τον πατέρα συμμαθήτριάς του, σε δημοτικό σχολείο στους Αμπελόκηπους.

 «Μετά την επόμενη μέρα ήρθε ο πατέρας της και μετά με απειλούσε και έβριζε ότι θα σκότωνε τη μητέρα μου, την οικογένειά μου και αυτά. Οταν την είχα βρίσει, αυτός νευρίασε, με βάραγε περίπου πέντε λεπτά σε όλο το σώμα μου, με κλωτσιές και μπουνιές. Μετά, όταν είχα πέσει κάτω, ακόμη με βάραγε με κλωτσιές στην κοιλιά» είπε ο 11χρονος που κατάγεται από τις Φιλιππίνες.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, όλα άρχισαν με έναν καυγά ανάμεσα στα παιδιά: «Το μπουκάλι ενός φίλου μου ήταν ανοιχτό. Μετά έπεσε, έβρεξα αυτό το κοριτσάκι και μετά με έβρεξε. Της ζήτησα συγγνώμη, αλλά μου είπε ότι θα τα πει όλα στον πατέρα της. Στον διάδρομο που βγαίναμε το κοριτσάκι με χτύπησε με ένα μπουκάλι γυάλινο που ήταν δικό της».

Συμμαθητές του 11χρονου υποστηρίζουν ότι ο 53χρονος είχε εκδηλώσει και στο παρελθόν επιθετική συμπεριφορά.

Η μητέρα του 11χρονου δήλωσε : «Είναι ένας άνθρωπος ακροδεξιών πεποιθήσεων. Λόγω των πεποιθήσεων του βρίσκει συχνά αφορμές να καταφέρεται εναντίον αλλοδαπών παιδιών».

Η οικογένεια του μαθητή υπέβαλε μήνυση εις βάρος του 53χρονου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα