Ανθρωποκυνηγητό για τον επικίνδυνο κακοποιό που έκοψε το βραχιολάκι και εξαφανίστηκε

Μάλλον κατάφερε και διέφυγε προς την Αλβανία ο 35χρονος επικίνδυνος κακοποιός δραπέτης, οποίος κατάφερε το πρωί της Τρίτης (11.12.2019) και έκοψε το ειδικό βραχιολάκι που φορούσε και εξαφανίστηκε.

Ο 35χρονος επικίνδυνος κακοποιός, οποίος εξέτιε ποινή φυλάκισης για κλοπές, ναρκωτικά και εμπλοκή σε ανθρωποκτονία, μια υπόθεση που όμως δεν έχει τελεσιδικήσει, είχε πάρει μακρά σπουδαστική άδεια από τις φυλακές και βρίσκονταν εκτός Σωφρονιστικού Καταστήματος, με το καθεστώς της επιτήρησης. Το γνωστό βραχιολάκι δηλαδή.

Την Τρίτη το απόγευμα σήμανε συναγερμός στις Αρχές, καθώς το «βραχιολάκι» έδωσε σήμα παραβίασης και μάλιστα κοντά στα ΚΤΕΛ του Κηφισού.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και εντόπισαν το κομμένο βραχιόλι κοντά στα ΚΤΕΛ. Αμέσως πραγματοποίησαν παράλληλα έρευνες στον σταθμό, κυρίως εκεί απ’ όπου φεύγουν τα λεωφορεία για Αλβανία, καθώς εκτιμάται πως ο επικίνδυνος κακοποιός θα διέφευγε προς την πατρίδα του.

Επίσης άμεσα κινητοποιήθηκαν και οι Αστυνομικές Μονάδες στα σύνορα, προκειμένου να τα “σφραγίσουν”, ώστε να αποτρέψουν το πέρασμα του επικίνδυνου 35χρονου δραπέτη προς την πατρίδα του.

Μέχρι στιγμής πάντως και παρά τις εκτεταμένες έρευνες, δεν έχει γίνει δυνατός ο εντοπισμός του δραπέτη, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να εξετάζουν το ενδεχόμενο, ο 35χρονος να προσπάθησε να τους αποπροσανατολίσει και τελικά απλά να διέμενε στην Αθήνα, κόβοντας εξ επί τούτου το βραχιολάκι κοντά στα ΚΤΕΛ, ώστε να έχει ώρα να κρυφτεί στο καταφύγιο που ήδη είχε κανονίσει.

 

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα