Έγκλημα στους Αγ. Θεοδώρους: Εντοπίστηκε ύποπτο όχημα - Αναζητούνται οι οδηγοί του

Έγκλημα στους Αγ. Θεοδώρους: Εντοπίστηκε ύποπτο όχημα - Αναζητούνται οι οδηγοί του

Υποπτο ασημί  Hyundai το οποίο πιθανά εμπλέκεται στη δολοφονία 73χρονης στους Αγ. Θεοδώρους εντοπίστηκε σε καταυλισμό ΡΟΜΑ στο Βλυχό Μεγάρων. Αναζητούνται οι οδηγοί του. Το όχημα μεταφέρθηκε σε ειδικό θάλαμο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών προς αναζήτηση γενετικού υλικού της 73χρονης, σε ελαστικά και μεταλλικά μέρη, προκειμένου να πιστοποιηθεί εάν ήταν εκείνο με το οποίο οι δράστες πέρασαν πάνω από τη γυναίκα, προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατό της.

Η αιτία θανάτου πιστοποιήθηκε και από την νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νίκος Κωτακίδης, ο οποίος έκανε λόγο για κάταγμα αυχένα από τις ρόδες του οχήματος, εντοπίζοντας και τα ίχνη της ρόδας στην πλάτη του θύματος. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί έχουν φωτογραφίες του ενός δράστη, συνεπιβάτη του οχήματος, οι οποίες έχουν διανεμηθεί σε αστυνομικές αρχές όλης της χώρας προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί όπως και ο συνεργός του, τα στοιχεία των οποίων φαίνεται να έχουν ταυτοποιηθεί.

Στελέχη της Ασφάλειας Κορίνθου σε συνεργασία με συναδέλφους τους από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατά τη διάρκεια των ερευνών στους πέντε καταυλισμούς ΡΟΜΑ σε Ζευγολατιό, Εξαμίλια, Ταρσινά, Κρίνες και Βλυχό Μεγάρων, εντόπισαν «ίχνη» των δραστών στον τελευταίο. Από βιντεοληπτικό υλικό του οχήματος και συνδυασμό των πινακίδων κυκλοφορίας οι αστυνομικοί κατέληξαν σε δύο ύποπτα οχήματα ασημί Χιουντάι, σε Ίλιον και Βλυχό Μεγάρων. Στο πρώτο μετά την εξερεύνησή του δεν προέκυψαν εργαστηριακά ευρήματα πως ήταν αυτό που σκότωσε την άτυχη γυναίκα. Το δεύτερο εντοπίστηκε μέσα στον καταυλισμό Ρομά, με ίχνη πρόσκρουσης στην αριστερή πλευρά του οχήματος. Ιδιοκτήτρια εμφανίζεται μία γυναίκα, η οποία δεν έχει εντοπιστεί, ωστόσο οι αστυνομικοί αναζητούν τους δύο άνδρες που φαίνεται να το χρησιμοποιούσαν στις μετακινήσεις τους. Όχημα και οι οδηγοί του κρίθηκαν ύποπτοι. Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στον κλειστό θάλαμο των εγκληματολογικών εργαστηρίων, ανέβηκε σε ράμπα, όπου οι ειδικευμένοι αστυνομικοί του εργαστηρίου DNA, θα επιχειρούσαν την εξερεύνησή του σε όλα τα επίμαχα σημεία, όπως στο πλάι, στα ελαστικά, στα ακρόμπαρα, ημιαξόνια, τις αναρτήσεις και άλλα μεταλλικά μέρη, αναζητώντας γενετικό υλικό του 73χρονου θύματος. Παράλληλα θα εξερευνούσαν και το εσωτερικό του αναζητώντας DNA και αποτυπώματα των δύο δραστών της άγριας δολοφονίας.

Οι αστυνομικοί προβαίνουν σε εκτεταμένες αναζητήσεις εντοπισμού των ιδιοκτητών του οχήματος, οι οποίοι φαίνεται να έχουν εξαφανιστεί από τον καταυλισμό σε επίμαχο και ύποπτο χρονικό διάστημα μετά τη δολοφονία της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους, ενώ ενισχύουν το πληροφοριακό δίκτυο για τον ίδιο σκοπό, σε όλη την Ελλάδα.     

Ο γιος της άτυχης γυναίκας συγκλόνισε με τις περιγραφές του, μιλώντας στον ΑΝΤ1, για την άγρια επίθεσης που δέχθηκε η μητέρα του:

«Πήγαν να κάνουν άτακτη φυγή μόλις είδαν ότι έβγαινα εγώ με τον πατέρα μου από το σπίτι. Την είχαν μπροστά τους, χωρίς δεύτερη σκέψη, την πρώτη την χτύπησαν και την ξάπλωσαν κάτω και με τη δεύτερη ξαναγκάζωσαν και πέρασαν από πάνω της. Αυτό έγινε... Δύο φορές, τη μια ήταν όρθια και την πήρε, την εμβόλισαν και την πέταξαν 3 μέτρα κάτω, ξάπλωσε κάτω η γυναίκα και ξαναγκάζωσαν και πέρασαν από πάνω της και της σπάσανε όλα της τα κόκαλα γύρω-γύρω, την διαλύσαν, την πέρασαν από πάνω. Έκανε γκέλες πάνω από τη μάνα μου. Σκαρφάλωσε το αυτοκίνητο πάνω από τη μάνα μου».

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα