Κατερίνη: "Το τελευταίο αντίο" στην 17χρονη και τη μητέρα της - Τα αναπάντητα ερωτήματα

Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν σήμερα την 17χρονη και τη μητέρα της, οι οποίες βρέθηκαν την Κυριακή σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων, δέκα σχεδόν μέρες αφού είχαν χαθεί τα ίχνη τους από την Κατερίνη.

Ημητέρα και η κόρη κηδεύονται σε βαρύ κλίμα, ενώ τα αναπάντητα ερωτήματα που βασανίζουν κυρίως τον σύζυγο και πατέρα, αλλά και τα δύο του παιδιά ακόμα, είναι πολλά.

Βασικό ερώτημα είναι αν ο θάνατος των δύο γυναικών ήταν απόρροια δυστυχήματος ή ηθελημένη κίνηση, κάτι που ακόμα δεν είναι δυνατό να απαντηθεί.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή έδειξε ότι ο θάνατος και των δύο ήταν ακαριαίος και προήλθε κατά την πτώση του οχήματος, την ίδια μέρα που χάθηκαν τα ίχνη τους.

Ο πατέρας και σύζυγος είχε δηλώσει στον ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια των ερευνών ότι υπήρχε το ενδεχόμενο η γυναίκα του να είχε κατευθυνθεί προς την Ελασσόνα, όπου είναι το πατρικό τους. Γεγονός είναι ότι το όχημα βρέθηκε σε γκρεμό στην παλιά Εθνική Κατερίνης – Ελασσόνας, σε σημείο όπου δεν υπήρχαν ίχνη φρεναρίσματος, καθώς και ότι το αυτοκίνητο είχε βλάβη.

Σε κάθε περίπτωση, οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη και είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Πατέρας: «Δεν είχε λόγους να αυτοκτονήσει»

Τραγική φιγούρα ο πατέρας και σύζυγος. Όλα τα χρόνια ήταν μαζί.... όλοι... σαν μια γροθιά... Τώρα καλείται να αποχαιρετίσει τις δυο γυναίκες της ζωής του... Έμεινε πίσω μαζί με τις άλλες δύο κόρες του. 

«Ήμασταν πολύ αγαπημένη οικογένεια. Δεν είχε λόγους να αυτοκτονήσει. Πιστεύω πως ήταν ατύχημα» φέρεται να ανέφερε ο τραγικός πατέρας.

Αδερφή 45χρονης: «Είμαι χάλια, δεν μπορώ να το πιστέψω»

Εννέα ολόκληρες ημέρες συγγενείς και φίλοι ζούσαν με ένα καρδιοχτύπι για το τι απέγιναν οι δικοί τους άνθρωποι. Έφυγαν από το σπίτι τους στην Κατερίνη ανήμερα των γενεθλίων του κοριτσιού. Η μάνα λένε, ήταν πολύ φορτισμένη ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό... 

«Είμαι χάλια. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Η αλήθεια είναι ότι ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο είναι πολύ επικίνδυνος» δήλωσε η αδερφή της Σβέτας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα