Μάνα φεύγω, γεια: Έπεσε από τον 5ο όροφο και σώθηκε - Βίντεο ντοκουμέντο της πτώσης

Μάνα φεύγω, γεια: Έπεσε από τον 5ο όροφο και σώθηκε - Βίντεο ντοκουμέντο της πτώσης

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που ο 45χρονος πέφτει από τον 5ο όροφο. Η πτώση του ανακόπηκε από την σκληρή τέντα που υπάρχει σε φούρνο στο ισόγειο. 

Είναι η στιγμή που ο 45χρονος προσγειώνεται με δύναμη στην τέντα που βρίσκεται στο ισόγειο της πολυκατοικίας που διαμένει στην λεωφόρο Βεΐκου στον αριθμό 50 στο Γαλάτσι. Ο κρότος είναι τόσο μεγάλος που οι θαμώνες πετάγονται από τις καρέκλες τους. Το περιστατικό έγινε στις 9:45. Ο 45χρονος έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος του πέμπτου ορόφου και σώθηκε χάρη στην τέντα η οποία ανέκοψε την πορεία του, ενώ κατέληξε στην οροφή καταστήματος που βρίσκεται κάτω από την πολυκατοικία στην οποία διαμένει.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η πυροσβεστική αφού ήταν αδύνατον να μεταφερθεί ο άνδρας από την τέντα στην οποία είχε πέσει. Ο ίδιος έχει οδηγηθεί κατά πληροφορίες στον «Ερυθρό Σταυρό» όπου νοσηλεύεται με κατάγματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο 45χρονος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή του Γαλατσίου όπου βρίσκεται και το σπίτι του, ενώ ζει με την ηλικιωμένη μητέρα του. Οι λόγοι για τους οποίους έπεσε από το μπαλκόνι ο 45χρονος παραμένουν προς το παρόν άγνωστοι. Σύμφωνα πάντως με όσους τον γνωρίζουν, δεν φαινόταν να έχει ψυχολογικά ή οικονομικά προβλήματα.

Μιλώντας στο newsit.gr, αυτόπτης μάρτυρας η οποία κάλεσε και το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 45χρονο, ανέφερε: «ακούω κάποια στιγμή ένα μπαμ τόσο δυνατό σαν βόμβα. Πεταχτήκαμε έξω από το μαγαζί. Είδαμε ότι στη σκεπή του δίπλα μαγαζιού είχε πέσει ένας άνθρωπος. Τον γνωρίζω, έχει ένα κατάστημα λίγο παρακάτω».

«Βγήκαμε έξω, κάλεσα το ασθενοφόρο, ήρθε και η πυροσβεστική γιατί δεν μπορούσαν να τον κατεβάσουν από την σκεπή. Τον πήραν μετά από περίπου μισή ώρα. Δεν φαινόταν να έχει πρόβλημα ούτε ψυχολογικό, ούτε οικονομικό. Στην πολυκατοικία συζητούν ότι τον είδαν στο μπαλκόνι χωρίς παπούτσια και με την πυτζάμα του κι ότι είπε στη μητέρα του “μάνα φεύγω, γεια”. Τι τον προέτρεψε να πέσει από εκεί, δεν ξέρω».

 

 

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα