Κρήτη: Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της πεντάχρονης από το τροχαίο

Κρήτη: Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της πεντάχρονης από το τροχαίο

Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του πεντάχρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από τροχαίο στο Ρέθυμνο.

Το παιδί μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠαΓΝΗ διασωληνωμένο και σε καταστολή.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γ. Φανουργιάκη τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την υγεία του κοριτσιού, όπως αναφέρει το cretapost.gr

Αναφορικά με το αδελφάκι του, ο κ.Φανουργιάκης τόνισε ότι νοσηλεύεται υπό στενή παρακολούθηση στην παιδοχειρουργική κλινική. Φέρει ορθοπεδικά κυρίως τραύματα, τα οποία θα εκτιμηθούν τις επόμενες ώρες από τους θεράποντες ιατρούς.

Η μητέρα των παιδιών νοσηλεύεται στη βραχεία χωρίς η κατάσταση της να εμπνέει καμία ανησυχία.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στις 10.30 περίπου το πρωί στο ύψος της Σκαλέτα Ρεθύμνου όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν – υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες – πλαγιομετωπικά.

Στο ένα όχημα επέβαινε μία 83χρονη γυναίκα η οποία ανασύρθηκε νεκρή από τους πυροσβέστες, ο γιος της ,ο οποίος δεν τραυματίστηκε και ένα ζευγάρι, πολυτραυματίες, το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Στο δεύτερο όχημα επέβαινε μια μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Τα παιδιά, να σημειωθεί, ότι ήταν δεμένα με ζώνες ασφαλείας στα παιδικά τους καθίσματα, όπως ζώνη ασφαλείας φορούσε και η μητέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η ηλικιωμένη γυναίκα, που βρήκε τραγικό θάνατο, δεν φορούσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα