Σε διαθεσιμότητα η νηπιαγωγός του video με τον «Άγιο» πρόεδρο του ΟΚΠΑΠΑ

Σε διαθεσιμότητα η νηπιαγωγός του video με τον «Άγιο» πρόεδρο του ΟΚΠΑΠΑ

Σε διαθεσιμότητα η νηπιαγωγός του video με τον «Άγιο» Τσουμάνη...

Επιβεβαιώνει ο ΟΚΠΑΠΑ Ιωαννίνων (Οργανισμός Πρόνοιας- Κοινωνικής Πολιτικής) το βίντεο και το περιστατικό σε παιδικό σταθμό των Ιωαννίνων, που αποκαλύψαμε τη Δευτέρα και προκάλεσε πανελλήνιο σάλο.
Η νηπιαγωγός (υποχρέωνε το παιδάκι να ψέλνει, να κάνει το σταυρό του και να φιλά τη φωτογραφία του τότε προέδρου του ΟΚΠΑΠΑ κ. Φίλιππα Τσουμάνη), ήδη ετέθη σε αργία και διατάχθηκε ΕΔΕ, ενώ όπως γράφαμε χτες επενέβη και ο εισαγγελέας.
Υπάρχει όμως κι άλλο θέμα: Στο βίντεο ακούγονται κι άλλες δυό - τρεις φωνές και γέλια. Ποιές ήταν; Αναζητήθηκαν κι από αυτές ή τη διευθύντρια ευθύνες;
*
Στη σχετική, λιτή και δίχως περισσότερες λεπτομέρειες, ανακοίνωση τονίζεται :

«Ύστερα από τα δημοσιεύματα σε σχέση με οπτικοακουστικό υλικό που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, γνωστοποιούμε ότι ήδη από διμήνου, ήτοι μόλις λάβαμε γνώση της ύπαρξής του και πριν την επέμβαση οποιαδήποτε άλλου διοικητικού ή πολιτειακού οργάνου 1) διετάχθη, με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. του Δήμου Ιωαννιτών, Ένορκη Διοικητική Εξέταση, 2) ασκήθηκαν τα προβλεπόμενα μέσα ιεραρχικού έλεγχου (Θέση σε διαθεσιμότητα)».

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα