Θρήνος για τον άδικο χαμό της γιαγιάς που παρασύρθηκε μαζί με το εγγόνι της

Θρήνος για τον άδικο χαμό της γιαγιάς που παρασύρθηκε μαζί με το εγγόνι της

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη χθες στις Καμάρες, επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού κοντά στη στροφή που οδηγεί στον οικισμό Μπαρμπουναίικα στην Αχαΐα.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως  σχετικά με τον τρόπο που η 67χρονη γιαγιά και το δύο μηνών βρέφος, βρήκαν τραγικό θάνατο χθες το απόγευμα στις Καμάρες του Αιγίου, όταν Ι.Χ. τους παρέσυρε και  στη συνέχεια ο 28χρονος οδηγός τράπηκε σε φυγή.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 28χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και θέρισε την 67χρονη γιαγιά που περπατούσε στο πεζοδρόμιο μαζί με το δύο μηνών εγγονάκι της! Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 7.00 το απόγευμα της Κυριακής.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη και η φράση που βγαίνει από το στόμα όλων όσων έγιναν μάρτυρες  είναι μία «Μην δει ανθρώπου μάτι αυτό το πράγμα».

Το αυτοκίνητο παρέσυρε και τις δύο, χτυπώντας τους με δύναμη πάνω σε μάντρα, συνθλίβοντας τους στην κυριολεξία.

Το εξοργιστικό της υπόθεσης, είναι ότι μετά την ασύλληπτη τραγωδία, ο 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, όχι μόνο δε σταμάτησε να βοηθήσει τα θύματά του αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί και έκανε τα πάντα για αυτό!

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το filodimos.gr.. τράπηκε σε φυγή και οι Αρχές που ειδοποιήθηκαν αμέσως ξεκίνησαν έρευνες, εντοπίζοντάς τον λίγο αργότερα σε θαλάσσια περιοχή κοντά στον τόπο του συμβάντος.

Μάλιστα ο 28χρονος οδηγός προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς, εγκαταλείποντας το ΙΧ του και πέφτοντας στη θάλασσα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές. Συγκλονισμένοι οι συγχωριανοί της 67χρονης δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που βρήκε το χωριό τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα