Επιτέθηκαν στη μητέρα μου - Τι υποστηρίζει ο δράστης του διπλού φονικού στην Καβάλα

Σήμερα το απόγευμα ή αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ο δράστης του διπλού φονικού στη Χρυσούπολη. Σκοπεύει να ζητήσει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Ισχυρίζεται ότι αντέδρασε όταν –όπως λέει- απρόκλητα δέχθηκε επίθεση από τα θύματα η μητέρα του.

Το απόγευμα στην Χρυσούπολη η κηδεία των αδικοχαμένων ανθρώπων.

Η πλευρά του δράστη διαψεύδει τα περί διαφωνίας για μια θέση στάθμευσης. Δεν υπάρχει ως τώρα συγκεκριμένη εξήγηση για το τι προκάλεσε το περιστατικό. Άρα εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Κάτοικοι της περιοχής λένε ότι πρόκειται για δύο οικογένειες, τα σπίτια των οποίων είναι το ένα δίπλα στο άλλο. Οι διαφωνίες και διαμάχες τους περιγράφονται παλιές και συχνές. Ουδείς περίμενε ότι αυτές μπορούσαν να καταλήξουν όπως κατέληξαν.

Συγκονίζουν οι μάρτυρες 

 Συγκλονίζει το διπλό φονικό στη Χρυσούπολη Καβάλας για ασήμαντη αφορμή. Όλα ξεκίνησαν για μια θέση πάρκινγκ. Ο φερόμενος ως δράστης και ο 40χρονος που έπεσε νεκρό φαίνεται πως είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του φορτηγού που είχε ο θανών.

Χθες βράδυ λοιπόν λογομάχησαν για μια ακόμη φορά. Ένας καυγάς που είχε τραγική κατάληξη. Καθώς ο 42χρονος άνδρας πήγε την κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε τον 40χρονο. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το μέρος της μητέρας του η οποία έγινε μάρτυρας της δολοφονίας του γιού της.

Και οι δύο άφησαν την τελευταία τους πνοή. Ο 40χρονος άνδρας ήταν πατέρας δυο παιδιών.

Πληροφορίες από την Καβάλα μάλιστα, λένε ότι παραλίγο να τραυματίσει κι άλλο κόσμο ο δράστης, την ώρα του κακού. Γεγονός, που επιβεβαιώνει και αυτόπτης μάρτυρας.

«Έφαγα τους δύο λέει, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα λέει! Εκεί που είδε κάποιον… Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου την γυναίκα την ενόχλησε… Σήμερα πανικοβλήθηκαν όλοι και κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια, μέχρι να είναι σίγουροι ότι τον πιάσανε. Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος. Τους είπε: Τους έφαγα και τους δύο», λέει αυτόπτης μάρτυρας στο centertv.gr.

 

 

proininews

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ