Τραγωδία στη Σάμο: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των φίλων του 19χρονου φοιτητή

Τραγωδία στη Σάμο: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των φίλων του 19χρονου φοιτητή

Ο άδικος θάνατος του 19χρονου φοιτητή και αθλητή την ώρα που έπαιζε μπάσκετ ξεχείλισε το ποτήρι στη Σάμο. Ένας ακόμη φίλος του άτυχου νεαρού μιλά στο Οpen TV και τον Δημήτρη Φρέσκο και περιγράφει εκείνες τις συγκλονιστικές στιγμές που ο 19χρονος προδομένος από την καρδιά του περίμενε την βοήθεια που δεν έφτασε … από το κέντρο υγείας που βρισκόταν μερικά μέτρα μακριά του.

«Ήταν μία κανονική μέρα για τον Νίκο. Δεν είχε παρουσιάσει κάτι, αλλά κάποια στιγμή ένιωσε αδιαθεσία είπε "δεν είμαι καλά". Ξάπλωσε σιγά-σιγά κάτω στο πάτωμα τον ρωτούσαν τα παιδιά οι υπόλοιποι αν είναι καλά. Στην αρχή είπε "όχι", μετά δεν απαντούσε σα να έχασε τις αισθήσεις του κi εκείνη τη στιγμή καλέσαμε το ΕΚΑΒ και μας είπαν ότι δεν υπήρχε διαθέσιμος οδηγό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο φίλος του άτυχου 19χρονου.

Συγκλονιστική και η μαρτυρία ενός ακόμη νεαρού από την παρέα του άτυχου 19χρονου. Έβλεπε μπροστά στα μάτια του τον φίλο του να φεύγει από την ζωή και την βοήθεια να μην έρχεται. «Έπαιρνα το ΕΚΑΒ και μου λέγανε δεν μπορούμε να έρθουμε. Βάλτον στο αμάξι και φέρτον να γλιτώσουμε χρόνο. Να βάλω το παιδί στο αμάξι που ήταν κάτω και είχε πάθει κρίση; Αν είναι δυνατόν. Το ένα ασθενοφόρο ήταν στην άλλη άκρη του νησιού. Τηλεφώνησα στην αστυνομία αλλά δεν έπαιρνα απάντηση. Είχαν πάει σε ένα τροχαίο που έγινε σε ένα άλλο σημείο. Το νησί είναι υπό διάλυση, δεν υπάρχουν οδηγοί. Ήρθε ο οδηγός από το σπίτι του με παντόφλες και πήγε και πήρε το ασθενοφόρο για να έρθει στο γήπεδο με παντόφλες» πρόσθεσε ένας ακόμη φίλος του.

Στη Σάμο αν και υπάρχουν ασθενοφόρα, δεν υπάρχουν πληρώματα. Μία βάρδια καλύπτει όλο το νησί, με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο ιδιώτης γιατρός καρδιολόγος που έφτασε στο σημείο με τη χρήση απινιδωτή επανέφερε στην ζωή τον 19χρονο .Τον συνόδεψε όταν επιτέλους έφτασε το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Σάμου. Δυστυχώς, όμως, είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος...

Σάμος: Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ για τον θάνατο του 19χρονου - Συγκλονίζει ο πατέρας

Έθνος

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO