Ατύχημα στις πολυθρόνες της Τήνου - Έπεσε στο κενό από ύψος 5 μέτρων

Ατύχημα στις πολυθρόνες της Τήνου - Έπεσε στο κενό από ύψος 5 μέτρων

Χιλιάδες Έλληνες και ξένοι επισκέπτες της Τήνου έχουν φωτογραφηθεί φέτος στις βελούδινες πολυθρόνες που έχει στηθεί στην ταράτσα ενός κτίσματος. Τα πορτραίτα τους, με φόντο τη γνωστή παραλία Κολυμπήθρα με τα μανιτάρια- ομπρέλες, έγιναν αυτό το καλοκαίρι... viral στα social media. 

Όμως για μια 28χρονη, δασκάλα στο επάγγελμα, που έκανε διακοπές με μια φίλη της στο νησί αυτές οι vintage πολυθρόνες παρ΄ολίγον να αποβούν μοιραίες για τη ζωή της.

Η άτυχη κοπέλα μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο.

Όταν πήγα να ακουμπήσω την πλάτη μου στη ράχη της πολυθρόνας, τότε ένοιωσα πως αρχίζω να πέφτω. Ξαφνικά η πολυθρόνα, που δεν ήταν σταθεροποιημένη, αναποδογυρίζει με αποτέλεσμα να πέσω από την ταράτσα

Η νεαρή δασκάλα, πέφτοντας από την ταράτσα με την πολυθρόνα τραυματίστηκε σοβαρά και στα δύο της πόδια. Μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Κ.Υ του νησιού. Οι γιατροί που την εξέτασαν διέγνωσαν πολλαπλά κατάγματα στις φτέρνες της και κρίθηκε αναγκαία η άμεση διακομιδή της στην Αθήνα.

Νοσηλεύτηκε στο Ασκληπιείο Βούλας από τις 8/8 έως χθες που πήρε εξιτήριο. 

Θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη 

Η 28χρονη καταγγέλλει ελλιπή μέτρα προστασίας στην ταράτσα με τις παλιές πολυθρόνες και γι΄ αυτό προσέφυγε στη δικαιοσύνη.

Δεν υπήρχε κανένα προστατευτικό, ούτε πινακίδα κινδύνου. Θα πρέπει να υπάρχουν προστατευτικά για να μην συμβεί κάτι αντίστοιχο, γιατί εγώ στάθηκα τυχερή, κάποιος άλλος να μην είναι

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα