Ικαρία: Την σκέπαζε το δέντρο, έτυχε ο ήλιος - Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την άτυχη αστροφυσικό

Ικαρία: Την σκέπαζε το δέντρο, έτυχε ο ήλιος - Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την άτυχη αστροφυσικό

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον θάνατο της 34χρονης Βρετανίδας στην Ικαρία. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό, η απόφαση της να πάει για αναρρίχηση στάθηκε μοιραία καθώς φέρεται να καταπλακώθηκε να καταπλακώθηκε από βράχο στην περιοχή Κεραμέ όταν προσπάθησε να κάνει το αγαπημένο της σπορ.

 «Περάσαμε τρεις φορές από το σημείο αλλά ήταν κάτω από το δέντρο»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Μιχάλης Χριστοδούλου, Πρόεδρος Διασωστών Ικαρίας, εξήγησε πως είχαν περάσει τρεις φορές από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της «στα 4 μέτρα απόσταση. Τη σκέπαζε το δέντρο γι΄ αυτό δεν την είδαμε όταν περάσαμε από εκεί πέρα. Απλώς έτυχε ο ήλιος που έκανε τη σκιά στο παπούτσι της και την είδε ο εθελοντής».

Ακαριαίος ο θάνατός της

Στις 10:30 το πρωί έφτασε στην περιοχή ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης με ελικόπτερο της αστυνομίας προκειμένου να κάνει αυτοψία, η οποία μάλιστα διήρκησε 3 ώρες. Η περαιτέρω έρευνα θα συνεχιστεί στο νεκροτομείο Αθηνών και ενδεχομένως με εργαστηριακές εξετάσεις.

Ειδικό κλιμάκιο πυροσβεστών και πλήρωμα του ΕΚΑΒ ανέσυρε το άψυχο κορμί της 34χρονης αστροφυσικού από τη Βρετανία.

Η περιοχή είχε αποκλειστεί από χθες το απόγευμα που εντοπίστηκε από εθελοντή πυροσβέστη η άτυχη Νάταλι σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων, σε δύσβατη ορεινή περιοχή, ενάμισι χιλιόμετρο μακριά από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου διέμενε με τον σύντροφο της. Βρέθηκε ανάσκελα, ενώ δίπλα της ήταν το κινητό της τηλέφωνο με σπασμένη την οθόνη όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ο Κύπριος σύντροφος της Κυριάκος, με τον οποίο είχε δεσμό 10 χρόνια η επιστήμονας, είναι σοκαρισμένος. Δίπλα του είναι ο αδερφός του αλλά και φίλοι που έφτασαν στο νησί από την Κύπρο για να του συμπαρασταθούν.

 

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα