Συνελήφθη 22χρονος με ένα κιλό χασίς στη Λευκάδα

Συνελήφθη 22χρονος με ένα κιλό χασίς στη Λευκάδα

Με οργανωμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε το βράδυ της Τρίτης στη Λευκάδα, βρέθηκε ξαφνικά περικυκλωμένος από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 22χρονος αλλοδαπός για τον οποίο υπήρχαν στοιχεία ότι διακινούσε σημαντικές ποσότητες χασίς σε χρήστες του νησιού.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή του τρεις συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 124 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν μαζί με μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο 22χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

*** Σε νεαρούς τουρίστες στην περιοχή του Κάβου στην Κέρκυρα διακινούσε ecstasy ένας 30χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Στην κατοχή του βρέθηκαν έξι χάπια ecstasy τα οποία κατασχέθηκαν και ο 30χρονος συνελήφθη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

*** Σε διαφορετικές περιοχές της Καβάλας και της Ξάνθης συνελήφθη ένα ζευγάρι Ελλήνων, στο σπίτι των οποίων και στην κατοχή τους βρέθηκαν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας επτά συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 6,1 γραμμαρίων και δέκα ναρκωτικά χάπια. Ο 36χρονος και η 23χρονη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών. 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα