Ικαρία: Αγωνία για την αστροφυσικό - Το νέο στοιχείο και η μαρτυρία της καμαριέρας περιπλέκουν το μυστήριο

Ικαρία: Αγωνία για την αστροφυσικό - Το νέο στοιχείο και η μαρτυρία της καμαριέρας περιπλέκουν το μυστήριο

Περιπλέκεται το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση της 35χρονης αστροφυσικού στην Ικαρία.

Οι αστυνομικοί που εξερεύνησαν το δωμάτιο, εντόπισαν αιματοβαμμένα χαρτομάντηλα στο μπάνιο. Λίγο αργότερα τα στελέχη του γραφείου της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Σάμου, ανίχνευσε τρεις κηλίδες αίματος πάνω στο μαξιλάρι που χρησιμοποιούσε η 35χρονη αστροφυσικός.

Ο σύντροφός της, ανέφερε στην κατάθεσή του πως το βράδυ της Κυριακής, άνοιξε η μύτη της 35χρονης, η οποία πήγε στην τουαλέτα και χρησιμοποίησε χαρτομάντηλα για να σταματήσει την ρινορραγία της. Οι αστυνομικοί από τα ευρήματα προσπαθούν να διαπιστώσουν αν η ρινορραγία προκλήθηκε από φυσικά αίτια ή από κάποιο χτύπημα.

 Ο 38χρονος σύντροφος της αστροφυσικού απηύθυνε έκκληση στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και σε τεχνολογικές εταιρείες να συνδράμουν ώστε να εντοπιστεί το ακριβές στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 35χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την κατάθεση του 38χρονου, η τελευταία επικοινωνία που είχαν ήταν το πρωί της Δευτέρας όταν του είπε ότι πάει για τρέξιμο στην περιοχή. Ακολούθως δεν απαντούσε στις συνεχιζόμενες κλήσεις του γεγονός που τον οδήγησε να δηλώσει την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Κηρύκου Ικαρίας. Οι δύο τους είχαν πάει για ολιγοήμερες διακοπές στο νησί και θα επέστρεφαν στην Κύπρο μέσω Αθήνας το απόγευμα της Δευτέρας.

Αποκλειστικά στο Sigmalive μίλησε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στην Ικαρία, στο οποίο διέμενε η 35χρονη Αγγλοκύπρια που αγνοείται από χθες το πρωί. 

Ο Θεοδωρής Θεοδωράκης, μιλώντας στο Sigmalive, έδωσε περαιτέρω πληροφορίες, για τη μυστήρια εξαφάνιση της 35χρονης Αγγλοκύπριας, μόνιμης κατοίκου Κύπρου, στο νησί της Ικαρίας. 

Ερωτηθείς εαν όντως έχουν εντοπιστεί κηλίδες αίματος στο δωμάτιο που διέμενε η Αγγλοκύπρια με τον Ε/κ σύντροφο της, επιβεβαίωσε την είδηση τονίζοντας τα εξής: 

«Όντως εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος σε τρία διαφορετικά σημεία. Εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι, στο σεντόνι καθώς και μπροστά από τον καθρέφτη», είπε ο ξενοδόχος. 

Πάντως ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι οι κηλίδες αίματος δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με τη δική του εκτίμηση, καθώς ήταν πάρα πολύ λίγες σε συγκεκριμένα σημεία. «Μάλλον θα πρόκειται για ρινορραγία». 

Εντύπωση προκαλούν πάντως όσα ανέφερε η καμαριέρα του ξενοδοχείου  στον ξενοδόχο καθώς και την Αστυνομία: 

«Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ», είπε η καμαριέρα στον ξενοδόχο Θεοδωρή Θεοδωράκη.

Το νέο στοιχείο - Το στίγμα του κινητού της  

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τον ξενοδόχο, το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 35χρονης αγνοούμενης εντοπίστηκε στο απέναντι νησί που λέγεται «Φούρνοι». «Για να φτάσεις στο εν λόγω νησί πρέπει απαραιτήτως να χρησιμοποιήσεις καράβι.

Μάλιστα έστειλαν δύο μηνύματα SMS, τα οποία έμειναν αναπάντητα. Από την προσπάθεια γεωεντοπισμού, βρέθηκαν δύο στίγματα εκπομπής σε διαφορετικά σημεία του νησιού.

Το τηλέφωνο της 35χρονης φαίνεται να είχε κλείσει το απόγευμα της 5ης Αυγούστου και φάνηκε ανοικτό πάλι σήμερα το πρωί.  Δεν μπορούν να γνωρίζουν αν αυτό άνοιξε από την ίδια την 35χρονη ή κάποιον άλλο, στην κατοχή του οποίου έφθασε το κινητό της με άγνωστο τρόπο. 

Ωστόσο κάποτε όντως υπάρχει μπέρδεμα, καθώς έχουμε πολύ κοντά μας κεραίες κινητής τηλεφωνίας που προκαλούν παρεμβολές». 

Τελευταία ενημέρωση από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας στο SigmaLive, αναφέρει ότι οι έρευνες έχουν ενισχυθεί τόσο από ξηρά, από αέρα αλλά και από θάλασσα. Όλα τα πλοία έχουν ενημερωθεί από το Λιμενικό της περιοχής αναφέρει στο SigmaLive ο Θεόδωρος Χρονόπουλος προκειμένου να αναφέρουν άμεσα αν εντοπίσουν οτιδήποτε.

Φίλοι της 35χρονης με αναρτήσεις απευθύνουν έκκληση προς όλους να συνδράμουν σε εντοπισμό της. Παράλληλα, δημοσιεύεται η φωτογραφία της σε μια προσπάθεια πιο εύκολου εντοπισμού της.

 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα