Αγρίνιο: Νεαροί έβγαλαν μαχαίρια πάνω σε καυγά

Αγρίνιο: Νεαροί έβγαλαν μαχαίρια πάνω σε καυγά

Ο άγριος καυγάς μεταξύ πέντε νεαρών –τρεις από τους οποίους είναι ανήλικοι- μέσα σε ένα καφενείο στη Νεάπολη Αγρινίου, είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξουν τρεις από τους εμπλεκόμενους στο νοσοκομείο και να συλληφθούν όλοι, αφού αλληλομηνύθηκαν.

Η αιτία του καυγά που ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Ωστόσο, συνεπλάκησαν από τη μια πλευρά ένας 31χρονος και ένας 15χρονος κι από την άλλη τρεις άλλοι νεαροί ηλικίας 14, 26 και 16 χρόνων. Τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, ο ένας από μαχαίρι στο μπράτσο του. Όμως, όλοι συνελήφθησαν με κατηγορίες για πρόκληση απλής και επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απειλή, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

*** Με… τσεκούρι φέρεται να απείλησε την 55χρονη αδελφή της μια 50χρονη γυναίκα στην περιοχή Κατήραγα του Βόλου, κατά τη διάρκεια άγριου καυγά που ξέσπασε ανάμεσά τους παρουσία των συζύγων τους για ένα σπίτι που κατέχουν εξ ημισείας! Η δράστιδα συνελήφθη μετά από παρέμβαση αστυνομικών και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου της άσκησε δίωξη για απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα