Λεπτομέρειες της δολοφονίας της άτυχης Βιολόγου στα Χανιά που σοκάρουν

Λεπτομέρειες της δολοφονίας της άτυχης Βιολόγου στα Χανιά που σοκάρουν

Η σύλληψη του 27χρονου βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton στα Χανιά έδωσε τέλος στο θρίλερ των τελευταίων ημερών. Οι λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση σοκάρουν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 27χρονος πατέρας δυο παιδιών είδε τυχαία την 60χρονη να κάνει τζόγκινγκ στον δρόμο που οδηγεί στο μνημείο των Ευελπίδων στο Κολυμπάρι και σύμφωνα με την κατάθεσή του στην αστυνομία όταν την είδε ερεθίστηκε. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται επίσης να είπε πως κάποιες φορές τον πιάνει κάτι και θέλει να κάνει κακό.

Τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από μια φορά, για να την ακινητοποιήσει. Κατέβηκε την άρπαξε και την έκλεισε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του για να την οδηγήσει σε άλλη τοποθεσία με σεξουαλικό σκοπό. Η Suzanne Eaton φέρεται να αντιστάθηκε και να φωνάζει βοήθεια. Τότε ο 27χρονος φέρεται να την έπνιξε.

Αμέσως μετά για να καλύψει τα ίχνη του εγκλήματος τη μετέφερε στη σπηλιά που βρίσκεται στο Ξαμουδοχώρι, την οποία γνώριζε πολύ καλά. Μάλιστα είχε ανεβάσει πριν από λίγα χρόνια και βίντεο στο youtube με τον ίδιο να την εξερευνά.
Τα στοιχεία που τον πρόδωσαν

Μια κάμερα ασφαλείας, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέγραψε το αυτοκίνητο του δολοφόνου να κινείται στην περιοχή του πρώην γερμανικού καταφυγίου. Ο ίδιος όταν οδηγήθηκε στις αρχές για ανάκριση ανέφερε ότι είχε πάνω από μήνα να πάει στην περιοχή. Η αντίφαση αυτή ήταν καθοριστική.

Τέλος μια πληροφορία για κάποιο περιστατικό στο παρελθόν που δεν έφτασε όμως ποτέ να καταγγελθεί στην αστυνομία, σκιαγράφησε περισσότερο το προφίλ του.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ήταν ένας από τους λίγους που ήξεραν πολύ καλά τη δαιδαλώδη σπηλιά έστρεψαν την έρευνα σε αυτόν.

Η αστυνομία και με στοιχεία που είχε στη διάθεσή της, οδήγησε τον δράστη σε αδιέξοδο με αποτέλεσμα ο τελευταίος να παραδεχτεί και να ομολογήσει ότι ήταν αυτός που διέπραξε το έγκλημα.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται να ανακοινωθούν επισήμως από την αστυνομία.

 Ο 27χρονος κατ’ ομολογία δολοφόνος της άτυχης βιολόγου, φαίνεται ότι γνώριζε σαν την παλάμη του χεριού του την ευρύτερη περιοχή όπου βρέθηκε νεκρή η 60χρονη Αμερικανίδα.

Ο ίδιος μάλιστα, αγρότης στο επάγγελμα, επεδείκνυε ιδιαίτερη ροπή στην εξερεύνηση της φύσης και σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης πριν από τρία περίπου χρόνια είχε εξερευνήσει την μοιραία σπηλιά και μάλιστα είχε καταγράψει την προσπάθειά του αυτή σε video που ανάρτησε σε κανάλι που διατηρεί στην πλατφόρμα του YouTube.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα