Θήβα: Ληστές έφυγαν με άδεια χέρια από εργοστάσιο πλαστικών

Θήβα: Ληστές έφυγαν με άδεια χέρια από εργοστάσιο πλαστικών

Έκαναν ληστεία, αλλά όταν έφτασαν στο χρηματοκιβώτιο έφυγαν με άδεια χέρια. Ο λόγος για πέντε κουκουλοφόρους, που αφού εξουδετέρωσαν τον φύλακα γνωστού εργοστασίου πλαστικών, στο 5ο χιλιόμετρο της ε.ο. Θήβας – Χαλκίδας τα ξημερώματα του Σαββάτου. 

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η απόπειρα ληστείας έγινε στις 3 τα ξημερώματα. Όμως, αναφέρει η αστυνομία, αν και προσπάθησαν να διαρρήξουν το πακτωμένο χρηματοκιβώτιο, δεν τα κατάφεραν. 

Οι δράστες έφτασαν στο χώρο με ένα ασημί αυτοκίνητο (ίσως Corolla) και επιτέθηκαν στον 58χρονο φύλακα τον οποίο και χτύπησαν. Στη συνέχεια αναστατώνοντας όλους τους χώρους, έχοντας διαρρήξει την κεντρική πόρτα του εργοστασίου και μπαίνοντας στο εσωτερικό του, έφτασαν στο χρηματοκιβώτιο το οποίο αρχικά προσπάθησαν να σηκώσουν. Διαπίστωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατόν και στη συνέχεια προσπάθησαν να το παραβιάσουν με αρνητικό επίσης αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν. 

Η προσπάθειά τους έχει καταγραφεί από το κύκλωμα παρακολούθησης του εργοστασίου και αποχώρησαν με το αυτοκίνητο με το οποίο είχαν φτάσει.

Στο κέντρο επιχειρήσεων στη Βοιωτία σήμανε συναγερμός για τις αναζητήσεις, ενώ τη σχετική έρευνα ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα