Σάλος με την Athens Voice και την ανάρτησή της για την νεκρή αποκλειστική

Σάλος με την Athens Voice και την ανάρτησή της για την νεκρή αποκλειστική

Σάλος έχει ξεσπάσει με ανάρτηση της Athens Voice για την τραγική υπόθεση με την γυναίκα που χθες, Σάββατο 29.06.2019, έχασε με εφιαλτικό τρόπο την ζωή της στο Νοσοκομείο Νίκαιας, πέφτοντας από τον πρώτο όροφο.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως εργαζόταν σαν αποκλειστική χωρίς να έχει τα απαραίτητα έγγραφα και φέρεται να έπεσε από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου, στην προσπάθειά της να αποφύγει έλεγχο.

Η τραγική αυτή υπόθεση, με την γυναίκα που όπως όλα δείχνουν έχασε την ζωή της για λίγα ευρώ, ήρθε στο προσκήνιο και σήμερα με μια ανάρτηση που διακινείται στα social media και φέρεται να έκανε η Athens voice.

Σε αυτήν, αναφέρεται: «Μετανάστρια από την Αρμενία, αποκλειστική νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Νίκαιας, πήδηξε από το παράθυρο  και σκοτώθηκε για να μην απελαθεί. Κρίμα, έχασε την ευκαιρία να συνοδεύσει τον Τσίπρα στη δεξίωση του Προεδρικού».

Οι αντιδράσεις ήταν σφοδρότατες, η Athens voice δεν έχει προχωρήσει σε κάποια διάψευση και τα σχόλια στα social media για την συγκεκριμένη ανάρτηση, έχουν πάρει «φωτιά».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα