Έγκλημα στο Γουδί: Συγκλονίζει η αυτόπτης μάρτυρας

Σοκαριστικά είναι τα όσα περιγράφει η αυτόπτης μάρτυρας, η οποία είδε την 68χρονη κόρη της ηλικιωμένης να αφήνει τη σορό της μητέρας της τυλιγμένη με κουβέρτα στο πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης στου Γουδή.

Η μάρτυρας- κλειδί της οικογενειακής τραγωδίας στου Γουδή βοήθησε με την κατάθεσή της την αστυνομία να εξιχνιάσει την στυγερή δολοφονία.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε αποκλειστικά στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, είναι εκείνη που είδε την 68χρονη να σέρνει την κουβέρτα με το πτώμα χωρίς όμως αρχικά να αντιλαμβάνεται πως μέσα εκεί βρισκόταν η σορός της ηλικιωμένης. «Ήταν μία γυναίκα πάρα πολύ αδύνατη. Mου έκανε εντύπωση το ντύσιμο που είχε φόραγε ένα μαύρο σορτς μία μπλούζα άσπρη από πάνω χωρίς μανίκια. Και βλέπω να κατεβαίνει από τη γωνία της Παπαδιαμαντοπούλου είχε τυλιγμένο αυτό το πτώμα και εγώ δεν ήξερα ότι είναι πτώμα. Λέω καλά αυτή η γυναίκα τι δύναμη έχει γιατί καταλάβαινα ότι είναι βαρύ. Πώς το σέρνει αυτό το πράγμα; Και παρακολούθησα να δω που το πάει»,ανέφερε χαρακτηριστικά η αυτόπτης μάρτυρας.

Η 68χρονη διένυσε μια απόσταση περίπου 200 μέτρων τραβώντας την σορό της μητέρας της μέχρι το σημείο όπου την εγκατέλειψε. «Το άφησε απέναντι μου στην πολυκατοικία και λέω που πάει τώρα αυτή τρέχοντας και απέναντι από την Παπαδιαμαντοπούλου στο στενό μπροστά σε ένα φαρμακείο στεκόταν ένας κύριος κάποιας ηλικίας και πάει σε αυτόν τον πιάνει λίγο από τον ώμο και τον ταρακουνάει και λέω τώρα τσακώνονται για το χαλί», τόνισε.

«Μόλις μου λέει ο απέναντί μου πηγαίνετε να το πείτε στην αστυνομία γιατί το ψάχνουν. Λέω ότι ψάχνομαι. Λέει αυτό είναι πτώμα. Τι είναι λέω; Πτώμα; Παναγία μου. Πήγανε και την πιάσανε στο σπίτι της. Την πήγαν στη ΓΑΔΑ. Πήγα εκεί και κάθισα μου τι δείξανε. Εγώ μόλις την είδα αυτή είπα είναι. Και εν τω μεταξύ φώναζε», πρόσθεσε.

 

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα