Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος της οικογένειας

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος της οικογένειας

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό της πολύκροτης υπόθεσης απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου που ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο βρίσκεται στην τελική ευθεία.

“Περιμένουμε με ενδιαφέρον την επόμενη συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών την Πέμπτη 20 Ιουνίου. Είναι η πρώτη φορά που δευτεροβάθμιο δικαστήριο μπαίνει σε τέτοιο βάθος σε μία υπόθεση. Αναμένουμε την συμπληρωματική πρόταση της Εισαγγελέως και θεωρώ πως θα ασκηθούν διώξεις σε νέα πρόσωπα που συμμετείχαν στην πρώτη ομάδα που σύστησε ο 'εγκέφαλος'. Πιστεύω πως θα οδηγηθούμε στη λύση του αινίγματος. Εάν το Τούνελ δεν έβρισκε το αίμα στο αυτοκίνητο του Μάριου, ο βασικός κατηγορούμενος θα είχε αποφυλακιστεί με το Νόμο Παρασκευόπουλου, θα έπινε τον καφέ του και τώρα θα γελούσε μαζί μας”, είπε νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας του θύματος, Νίκος Ρουσσόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή Φως στο Τούνελ

 

“Η έρευνα στην υπόθεση αυτή ήταν μακρά, περίπλοκη και με αρκετά προβλήματα. Μπορώ να πω πως οι νομικοί και οι δικαστικοί λειτουργοί είδαν με σοβαρότητα τα στοιχεία της δικής σας έρευνας κ.Νικολούλη και στη συνέχεια της δικής μου. Ασχολήθηκαν με τα ευρήματα, τα συνδύασαν και φαίνεται πως θα έχουμε τις απαντήσεις που θέλουμε”, ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή ο Καναδός ερευνητής πρώην μέλους της Καναδικής Βασιλικής Έφιππης Αστυνομίας, ο οποίος συγκέντρωσε στοιχεία και ανέδειξε την ύπαρξη μίας πρώτης ομάδας που είχε συστήσει ο “εγκέφαλος” και φέρεται να έχει εμπλοκή στην δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου.

 

Πηγή πληροφοριών: anikolouli.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα